Hej Anders
At lave markedsanalyser og alle de fine ting kan I ikke bruge til så meget, for de holder aldrig og man kan ikke tage kurser i at drive en cafè.
Nej I skal have en der er branche kendt, som bl.a. kan forhandle med leverandøre som ved hvad man kan få ud af dem rent økonomisk. Så skal I have en som kan regne køkkenprocenter ud og det må I ALDRIG overlade til andre. Ja der er mange kokke derude, men få kan regne køkken procenten ud rigtigt. I skal have en der ved hvad rigtig service er og ikke tror hvad service er. Ikke mindst må I aldrig gå på kompromis med jeres råvarer og det vil selvfølgelig afspejle sig i jeres priser.
At have en Cafè er ikke en dans på roser og I skal selv være der 24/7 ellers bliver det meget svært at få succes. Aarhus er et utroligt svært område at starte Cafè i, da her ligger så ufattelig mange og der kommer så mange til.
Men finder man den rigtig niche, ja så kan det måske lade sig gøre men mange af de nicher er taget i forvejen så I skal virkelig være unikke.
Ang økonomi hm 75.000 kommer I ikke langt med, de fleste steder er det ikke engang nok til indskud. Men igen har I en der er branche kendt i Aarhus kan personen måske finde et godt sted til jer.
Sidst men ikke mindst skal I have bevilling og der er masse krav til dette og det skal I jo overholde. Pas på med ikke at lave fejlen som mange gør, at tage en bestyrer ind og lad ham/hende få bevillingen for hvad sker der den dag personen ikke er der mere? Ja så skal I have ny bevilling, eller hvor det ligger i et APS, skal I have godkendt en ny bestyrer af politiet.
Der er rigtig mange ting i dette, men alt kan lade sig gøre hvis man vil det og formår at holde sine udgifter nede ;-)
Held og lykke med jeres projekt