Velkommen til Amino Buzz - hvor du kan finde historier om iværksætteri, erhverv, og en masse andet. Læs vores FAQ for mere info. x

Profil for Ulrik Moe

Profilbillede
Ulrik Moe
Aminomedlem siden: 06-06-2008
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 4 Har afgivet 20 stemmer på kommentarer
Ulrik Moe har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Ulrik Moe

@Ejendomsinvestor.

Hvis dette er tilfældet så vil det formentlig, samfundsmæssigt og økonomisk, være bedre/billigere at placere Eurovision andetsteds i København, så den fixer markedet heldigvis også :)

Skrevet den 12-05-2014 13:36
 
Profilbillede Ulrik Moe

Dette er et stjerneeksempel på hvordan politikere (og befolkningen) ikke forstår basal erhvervsøkonomi og ikke mindst hvordan loven bekæmper det frie marked. Staten (DR) skal ikke støtte private virksomheder (punktum), men intet forhindrer staten i at forhandle en lejekontrakt som er fordelagtig for både staten og ejerne af BW hallerne. Ejerne af BW hallerne ville få en væsentlig værdistigning i deres ejendom (forskønnelserne, infrastruktur og publicity) mod at de skule betale en væsentlig del af anlægsomkostningerne mm. samt stille bygningen til rådighed for Eurovision (gratis).

Hvor svært kan det være?

Skrevet den 12-05-2014 13:21
 
Profilbillede Ulrik Moe

Somailierne skulle aldrig have været i DK, så er den bare ikke længere. De to kulturer er mildest talt uforenelige og Somaliere vil ikke assimilieres, ergo har vi et problem. Det er for nemt at kalde manden racist, hvad med om vi sætter os ind i problemet? Vi straffer jo ikke kriminalitet i DK, en bankrøver sidder typisk i fængsel i 2-3 år (max 6), mens vedkommende i USA typisk sidder 15 år (max. 25). Tak venstrefløjen for begge problemer, lave straffe og massiv indvandring.

Skrevet den 13-11-2011 01:23
4       6      
 
Profilbillede Ulrik Moe

Helt enig med Joachim og Thorborg.

Skrevet den 30-10-2011 01:25
 
11
Samuelsen vandt den første uge - Søvndal blev lagt ned...
Ugens vinder Valgkampens første uge blev i meningsmålingerne overraskende vundet af Liberal Alliance. Partiet... blog.politiken.dk
Indsendt d. 2. september 2011 17:32 i Diverse & Politik