Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Brian Knudsen

Profilbillede
Brian Knudsen
Aminomedlem siden: 06-01-2006
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 5 Har afgivet 7 stemmer på kommentarer
Brian Knudsen har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Brian Knudsen

lyder egentligt meget fair, hvad er fordelingen ift efteruddannelse og nye programmer ?

 

Skrevet den 14-08-2012 10:42
 
Profilbillede Brian Knudsen

Pengene ud af vinduet igen igen.. hvornår begynder de at fatte at det koster penge at bygge de virkeligt gode virksomheder som giga op. :(

Skrevet den 08-07-2012 22:33
1       0      
 
Profilbillede Brian Knudsen

#Jimi

Det er bankerne der har lånt pengene ud på premisser der har skruet priserne på ejendomme og jord op i et kunstigt niveau, uden at overveje hvad der ville ske, når den næste bobbel ramte, de har ingen undskyldninger, men de er et af de få erhverv der har fået taberne til at betale gildet for herefter at udbetale bonusser til de ansatte. Så ingen grund til at spilde energi på at forsvare dem...

Skrevet den 13-03-2012 20:14
 
Profilbillede Brian Knudsen

#Nikolaj

Interressant, hvad er det for nogle metoder ?

Skrevet den 20-02-2012 13:04
 
Profilbillede Brian Knudsen

Jeg vil give Hr. Søe ret i at den måde advokaterne slagter folk der i forvejen ligger ned, er i den grad usmageligt, hvilket også bevidner om hvor mange nye jobs der kommer i inkasso/insolvens/konkursret i krisetider, det er simpelthen for lukrativt for advokaterne at arbejde med.

Jeg forstår så ikke lige hans kamp gang imod anparts selskaberne, de er fornuftigt strikket sammen til at de gavner samfundet og skat.dk gør hvad de kan for at holde konkursrytterne i stram snor, men der vil altid være typer der slipper igennem.

Men ja, går man ned som selvstændig er man virkeligt palle alene i dk, der er keine opbakning og vil idag sige at det er blevet for lukrativt som han selv siger at sætte sig ned og tude over situationen på bænken ved den lokale netto, så tager samfundet fat, men for den selvstændige der bare vil rejse sig igen og få kickstartet livet, er vejen tilbage til at blive god skatteborger meget meget langt og knap så sjovt.

Skrevet den 14-02-2012 11:48
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere