Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Webshop seo Spændende SEO shop afregningsform

Spændende SEO shop afregningsform

1.074 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 October 2011

Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi har fået godt gang i vores tiprocent.dk løsninger - det viser sig at rigtig mange shops er glade for en No cure no pay løsning. Men mange har desværre en lille smule svært ved at forstå afregningsmodellen.

Som sagt så tager vi kun penge for den del der kan påvises er vores "skyld" - hvilket betyder at vi kigger benhårdt på hvor meget du omsætter for i det organiske. Det er måske den mest fair afregningsform der overhovedet findes inden for seo.

Case: Livsstilsbutik på nettet

Vi har udført arbejde for en shop på nettet der handler med ting hovedsageligt til kvinder og da vi kom i kontakt med dem havde de over de sidste 6 måneder en gennemsnitlig SEO indtjening på ca. 15.000,- kr. pr. måned.

Vi gik ind og lavede en aftale med dem hvor vi tager 10% af det organiske salg som ligger OVER de 15.000,- kr og samtidig går vi ind og fratrækker deres brand søgninger - altså søgninger på deres navn eller webadresse. Alt sammen ting der står meget tydeligt hvis man kigger efter i Google Analytics.

Herunder ser du hvordan en faktura ser ud til kunden:

På 7 måneder har vi firdoblet deres organiske omsætning - og de har ikke betalt andet en 10% efter ovenstående afregningsmodel - en absolut WIN WIN aftale for webshoppen - se graf herunder:

 

For kunden er det en billig og sikker måde at gøre det  på - det har ikke kostet dem mange penge at fordoble deres seo besøgstal - se graf herunder:

Du kan også få en lukrativ SEO shop aftale - se mere på www.tiprocent.dk

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tiprocent.dk skriver Skriv dig op