Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Webshop seo Seo på webshops er nemt - men hårdt arbejde

Seo på webshops er nemt - men hårdt arbejde

1.861 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 April 2011

Ved at arbejde systematisk med de rigtige metoder kan man øge det organiske salg i stort set hvilken som helst webshop - og metoderne er egentlig ikke specielt svære - men det kræver hårdt arbejde fordi der er så meget at gøre. Men i bund og grund handler det om at arbejde med 5 ting - som løbes over igen og igen:

1. Søgeordsanalyse

Ved at vælge de rigtige søgeord får du flere salg … og baggrunden i alt søgemaskineoptimering for webshops er valget af de rigtige søgeord – også kaldet keywords.

2.  Tekstskrivning

En god webshop tekst skal både kunne fænge og sælge og ud fra gennemarbejdede tekst modeller kan man få lavet varebeskrivelser så man ender i toppen af Google.

3. Tekniktilretning

Teknikken danner fundamentet for gode søgemaskineresultater og du skal have de fornødne kompetencer til at få hjulene til at snurre den rigtige vej rundt i din webshop motor.

4. Linkbuilding

Linkbuilding er måske noget af det tungeste og mest tidskrævende for en webshop ejer men det er midlet der skal til for at bringe dig til tops på søgemaskinerne.

5. Konverteringsoptimering

Du vil blive overrasket over hvor meget der er at hente ved at arbejde med farver, overskrifter og eksempelvis knapper – men det er et område du skal arbejde med igen og igen.

Så hvis du kan få styr på de 5 ovenstående punkter er du rigtig godt på vej til at få succes på søgemaskinerne.

Du kan læse mere om hvad vi gør når vi arbejder med seo på webshops på vores website www.tiprocent.dk

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tiprocent.dk skriver Skriv dig op