Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

kursus i wordpress

3.189 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 February 2016

Kurset er for dig der ønsker en hjemmeside du nemt selv vedligeholder. Der kræves ingen forkundskaber.

Kurset foregår over 2 dage d 16 og d 25 febuar. Begge dage 9-16.
Kurset afholdes i Asnæs forsamlingshus. Esterhøjvej 26, 4550 Asnæs.

Tilmelding via : booking.odsherred-regnskab.dk

Minium for kursus gennemførelse er 4, du bliver kontaktet hvis kurset aflyses.

Du skal selv medbringe pc. Der er trådløst net.

Inden kurset kontakter jeg dig for vejledning i køb af domæne, samt webhotel.

Prisen inkluderer alt det kaffe du kan drikke, frugt, kildevand samt en lettere anretning til frokost, samt morgenmad.

 

Wordpress er markedets mest populære open source CMS! Iflg. w3techs.com bruges Wordpress på 21,8% af alle hjemmesider på verdensplan og har 60,3% af markedsandelen, når det gælder open source CMS. Det er der en grund til: Wordpress er enkelt at bruge, der er mange muligheder for udvidelser (over 30.000 gratis plugins), og det er relativt simpelt at tilpasse hjemmesiden til ens eget behov.

Der findes mange flere hjemmesider lavet i Wordpress end i noget andet CMS i verden. Den rimelig nemme opsætning, det enorme udvalg af temaer/skabeloner (både gratis og betalte) samt de enormt mange plugins (små tilføjelsesprogrammer) gør WP til de flestes foretrukne CMS system.

Widgets og plugins.kan få dit website til at gøre næsten alt. Vil du have et nyhedsfeed, en kontaktform, et billedgalleri eller noget helt fjerde, kan du lave det med widgets og plugins. Det er f.eks. også et plugin, du installerer, hvis du vil udvide dit website til at være en webshop. Søgemaskineoptimering - eller SEO - er også meget vitigt for din hjemmesides synlighed i Google og andre søgemaksiner. Denne optimering kan du også få hjælp til via et plugin til SEO.

Back-up

I disse tider hvor man hører så meget om hjemmesider, der bliver hacket, er det utrolig vigtigt at få lavet back-up af sin Wordpress hjemmeside. Det er også nødvendigt, hvis du f.eks. laver siden på et andet domæne og ønsker at flytte den over på det rigtige domæne, når sitet er deisgnet færdigt. På kurset lærer du, hvordan du laver en back-up.

Søgemaskine optimering.

vi gennemgår hvordan du søgemaskine optimerer din hjemmeside, tilføjer helt nødvendige links, samt integration til sociale medier.

Mere viden.

du lærer kort om hvordan du kan søge mere viden via de sociale medier.

Videokursus

Hele kurset ligger online som videoguider , så du imellem kursus dagene og efter kurset kan repetere indholdet så meget du vil.

booking.odsherred-regnskab.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op