Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Toke Kruse fra Billy's Billing Vindere er tabere, som rejser sig!

Vindere er tabere, som rejser sig!

3.501 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
11 October 2013

Jeg var engang en taber – ikke som i “boet på gaden” eller ”på bissen” – nej, en taber i forhold til alle mine klassekammerater. Jeg fik dårlige karakterer. Jeg var en lille tynd pind og kunne derfor ikke slå fra mig. Jeg havde heller ikke ret mange venner – for hvem gider at lege med en taber?

Dette blogindlæg, skal give dig en kæmpe motivationsopsang! Opsangen er primært målrettet dig, som enten står klar til at tage springet som iværksætter, eller til dig, som mislykkedes med din virksomhed. Her får du en konkret opsang, som du kan holde fast i, og derved rejse dig, så du får succes og når dine vildeste drømme!

Succes kommer til dem, som bliver ved med at kæmpe

Da jeg havde været taber langt nok tid, skete der noget med min modenhed og jeg fandt ud af, at hvis jeg ville være en vinder, så skulle jeg kæmpe for det – for det kom bare ikke naturligt til mig.

Vendepunktet kom en dag, hvor min søster gav mig dette simple råd: Læs op på tingene og deltag aktivt i timerne. Det gjorde jeg så, og endte med det næsthøjeste snit i gymnasiet. Det var mit kick-off til succes!

Succes kommer ikke ud af den blå luft – og tror man, at man bliver succesfuld på kort tid, tager man som regel fejl. Det tager mange år, og ofte en arbejdsuge på dobbelt så mange timer som et almindeligt 9-17 job. 

Hvad kan du så lære af min lille historie?

For det første, skal du lade være med at føle dig som en taber. Uanset hvor mange og hvilke nederlag du får, så REJSER DU DIG OP IGEN (og igen, og igen og igen). Når du gør det, så vinder du! Det tager tid at blive god til noget, derfor er det også vigtigt at lytte til dem, som har været der før dig, så du kan lære af dem. Det vil ofte gøre vejen til succes lidt kortere. 

Jeg har succes, men hvad skulle der egentlig til?

Min viljestyrke gør, at jeg aldrig lader mig slå ud. Jeg rejser mig hele tiden, og jeg kæmper hårdt - altid! Hvis jeg fejler, tager jeg tingene til efterretning og stadig den dag i dag, lærer jeg en hel masse af mine fejl og arbejder aktivt med dem.

OP PÅ HESTEN, din drøm kan også gå i opfyldelse, du må bare aldrig, aldrig give op!

Toke Kruse

Succesfuld serieiværksætter, bosat i USA.

PS! Husk at succes kan komme i mange størrelser, og mål kan være meget forskellige.
PPS! Hvis du har lyst til, at dele din historie med mig lytter jeg gerne.  

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Toke skriver Skriv dig op