Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Toke Kruse fra Billy's Billing Få 5 unikke ekspertråd, og tjen mere!

Få 5 unikke ekspertråd, og tjen mere!

2.665 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 December 2011

I dag får du mere end blot et blogindlæg. Du får først en teaser på mine næste indlæg, og på søndag kl. 20.00 får du første komplette ekspertråd. Tager du artiklerne til dig, vil du konstant udvikle dig og blive en bedre iværksætter.

 

De kommende 5 søndage vil jeg skrive om følgende 5 områder:

Ekspertråd 1 - Gør din virksomhed mere professionel

Trods det at du er iværksætter eller en mindre virksomhed, betyder det ikke at du skal ligne en lille, ubetydelig virksomhed. Tværtimod. Du skal netop illustrere at selvom du er en lille virksomhed, kan du slå de store, tunge virksomheder. Derfor skal du sørge for at alt fra logo, webside og billeder er topprofessionelle med en stor grad af seriøsitet og troværdighed.

Ekspertråd 2 - Slå dine konkurrenter på mindst tre punkter

Langt de fleste af os har konkurrenter, derfor kan du lige så godt arbejde med dem aktivt og sørge for at du på minimum 3 punkter er dem overlegen. Det kan være alt fra udvidet support, billigere priser til en anderledes tilgang til markedet.

Ekspertråd 3 - Hav en gennemarbejdet forretningsmodel

Du skal formentlig tjene penge i din virksomhed – det kan lyde indlysende at man så har en bæredygtig forretningsmodel hvor man tjener penge. Desværre er det langt fra alle virksomheder som har en solid, gennemtænkt forretningsmodel. Altså en model for hvordan virksomheden skal tjene penge, og hvordan den skal vækste i forhold nye kunder.

Ekspertråd 4 - Rød tråd fra småt til stort

Hvis du skal fremstå troværdigt jf. ekspertråd 1, skal du have styr på alt fra de små ting til de store ting i din virksomhed. Du skal have styr på detaljerne og helheden. Der skal bl.a. være sammenhæng mellem dit firmanavn, valg af farver, skrifttype og billeder. Selvom store ting ofte har stor indflydelse på hvordan dine kunder opfatter din virksomhed, så glem ikke detaljerne.

Ekspertråd 5 - Giv aldrig op – kæmp din sag

En hver iværksættersucces starter med en eller et par personer som får en idé – dermed er det også afgørende at dem som står i spidsen for virksomheden, også tror på deres idé og kæmper, også selvom der kommer bump på vejen. Du eller I vil være årsag til om virksomheden får succes eller bliver en larmende fiasko.

Afrunding

Jeg vil gerne garantere at benytter du dig af ovenstående 5 ekspertråd, så laver du flere penge i din forretning. Hvis du ikke gør, så skriv til mig, så vil jeg personligt hjælpe dig med at få det til at ske!

Jeg håber at ovenstående har vækket din interesse, og du nu er klar til at at følge mine fem ekspertråd de kommende søndage.

Toke Kruse

PS. Har du spørgsmål til artiklerne, så skyd løs – jeg svarer hurtigst muligt uden unødige ophold :-) Enjoy!

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Toke skriver Skriv dig op