Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Henriette Weber fra Toothless Tiger Social marketing julekalender 5. december - Lidt om twitter lists - for mig betyder det street cred =)

Social marketing julekalender 5. december - Lidt om twitter lists - for mig betyder det street cred =)

1.764 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 December 2009

Twitter lancerede for et par måneder siden "twitter lists" som jeg desværre ikke selv har haft tid til at lege så meget rundt med,  (det må jeg have til gode) - dog er der en ting jeg har brugt det til, og det er til at gennemskue hvad der er for nogle typer der begynder at følge mig på twitter - og om de har betalt sig fra deres followers eller det er nogen der virkelig følger dem og ikke bare robotter =).  F.eks var jeg inde på en coach's twitter site her til aften og personen havde tæt på 1.500 followers. Jeg checkede også mig selv og jeg ligger på 850 eller noget. De 850 mennesker har jeg selv været inde og kigge på  - og følger dem tilbage hvis de ser ud til at kunne bidrage med noget til mit fantastiske twitter community. 

Og jeg kan næææsten sige at alle 850 er rigtige mennesker. Gennemsigtigheden ved twitter lists kommer ved, at hvis man har 1.500 followers, så må man være listet mere end 1 eller 2 steder. Jeg tror simpelthen ikke på at man kan have 1500 mennesker der følger en, og der så kun er 2 der vil liste en som et eller andet. Anyway  - prøv at læg mærke til det, jeg har en "fornemmelse" af at followers ikke kun bliver udslagsgørende på twitter i fremtiden, men også lists - Da lists på en anden måde viser street cred - hvor followers kan købes =).
Man kan nok også købe sig ind på en masse lister i fremtiden, men lige nu - er det et rent gennemsigtigt billede, og det dufter af street cred.

 

ps. jeg er @redsoda på twitter hvis du er interesseret =)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Henriette skriver Skriv dig op