Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs SEO-verden Boost din virksomheds marketing med disse 8 effektive Facebook strategier

Boost din virksomheds marketing med disse 8 effektive Facebook strategier

9.849 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 August 2016

Som du nok allerede ved, tager Facebook plads nr. 1 blandt andre sociale medier. Det er også den platform de fleste mennesker bruger.
Her er 8 markedsføringstips, som man ikke være foruden:


1. Udnyt din ekisterende trafik!
Du kan nemt udnytte din eksisterende trafik på din hjemmeside ved at sætte sociale medier ikoner der kan ses og klikkes på. Det er direkte links til f.eks til din Facebook-side eller andre sociale medier du måtte have. Se billedet nedunder som et eksempel. Et godt placeringsted for social-ikoner ville være i toppen af deres hjemmeside, dette gør at ikonerne er let synlige og dermed vil det også give bedre klikfrekvens.

2. Spred budskabet via mails
Det er rigtigt vigtigt at folk ved, at du er på Facebook. Brug en af de 2 store e-mail-marketingværktøjer MailChimp og AWeber. Her vil det også være anbefalelsesværdigt at sende mails mellem mandag og onsdag morgen da en undersøgelse har vist at det er netop på disse 2 tidspunkter at man opnår den højeste klikfrekvens.

3. Promover din facbookside I din butik
Kommer dine kunder til din butik? Promover din Facebook er side og andre sociale medier i butikken er bare en anden fantastisk måde at lade kunderne vide, at du er på Facebook. Husk altid hvis man bruger kræfter på at øge markedsføring online, skal man også gøre det offline.

Bonus tip:
Sæt dine sociale medie ikoner på visitkort, breve, døre, væge osv.
4. Brug Facebook annonce
Det kan godt være at du hader dem, men hvis du investerer i Facebook annoncer vil give din virksomhed en løft, specielt hvis du er nystartet. Det er faktisk ikke så dyrt som du måtte tro, når du først begynder at bruge dem vil elske dem, da det højst sandynligt vil give din virksomhed et boost som er ret sjov at følge med i.
Facebook annncer kan hjælpe dig med at skraddersye din markedsføringskampagne afhængingt af hvilken resultater man gerne vil opnå.
Husk at man kun kan bruge 90 bogstaver i ens facebook anonnce beskrivelse.
5. Tænk ud af boxen
Et studier fra 2013 har vist at 35% af Facebook fans følger en side kun for at have mulighed for at deltage i konkurrencer. Folk elsker konkurrencer og gratis ting. Et simplet ”Skriv et komentar til et billede konkurrence” får cirka 5,5 gange så meget trafik og kommentarer som et almindeling post på Facebook. Hvis du sælger produkter, kan du f.eks give en af dine produkter, 1-times konsultation eller en af dine tjenester som præmie.

6. Brug @ fukntionen i Facebook
Brug af denne funktion vil få dine fans til at føle sig vigtige og at de er en del af virksomheden. Med @ funktionen kan du tagge mennesker eller andre Facebook-sider, og dermed vise taknemlighed og entusiasme. Dette kan være med til et skabe et tættere og mere loyal forhold til dine fans / kunder.

7. Skriv dine opslag på bestemte tidpunkter
Man kan forholdsvis nemt finde ud af hvornår på dagen ens post får flest likes og kommentarer, så brug det når du skal planlægge dine opslag.
8. Brug billeder og videoer
Det er vigtigt at bruge billeder og videor i jeres opdateringer på de sociale medier. Folk nyder at have noget at se på men de læser teksten til det. Et studie viser at opslag som indeholder billeder får 120% mere opmærksomhed i forhold til almindelige opslag. Endnu større effekt har opslag som indeholder hele albummer, de får nemelig 180% mere opmærksomhed.

Bonus info:
* Forkortede links får 23% mere opmærskomhed

Mvh Jammerbugtmarketing.dk 
Søgemaskineoptimering(SEO)

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når AP skriver Skriv dig op