Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Regus Blog Hele verden som dit kontor: Christian Borup

Hele verden som dit kontor: Christian Borup

3.116 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 February 2016

Vi bringer her på Amino en indsigt i 3 forskellige iværksætters historie. Det, de alle har til fælles er, at de sidder i Regus kontormiljøer, som et led i deres virksomhed. Men hvordan kan det bidrage til ens iværksættermission?

Christian er en 21-årig serieiværksætter, som startede sit eventyr ved at stifte et pladeselskab med en kammerat en alder af blot 16 år. I dag sidder han som administrerende direktør for Elite Revision. Her kan du læse Christians historie.

”Min virksomhed består i dag af flere dele under vores koncern. Koncernen er delt op i 3 hovedområder: Revision og advokat samt mindre projekter. Mit personlige hovedområde ligger på den del der hedder Elite Revision, hvor vi laver revision, bogholderi samt rådgivning af virksomheder i alle størrelser, det er her jeg startede og det er også det mit hovedsagelige daglige arbejde går med.”

Vejen til drømmen

I opvæksten har Christian ikke haft de bedste forudsætninger for at blive en succesfuld iværksætter. Barndommen har været præget af en far, der var stofmisbruger og en masse flytninger.

Han rendte rundt og solgte lodder i nabolaget som dreng, men havde i teenageårerne ingen intentioner om forretning eller iværksætterlivet indtil et vist bekendtskab:

”Jeg vil ikke sige jeg altid har vidst det, men jeg har altid praktiseret det eller prøvet mig frem på den ene eller anden måde, men det var ikke før jeg mødte min farfar for første gang, at jeg blev bevidst om at jeg gerne ville noget mere, hvad end det så var.”

Christian blev to gange smidt ud af sin gymnasiale uddannelse, grundet for meget fravær. Interessen lå nemlig i iværksætteraktiviteterne, bl.a. hans firma Elite Revision – hvilket viste sig at være ret gavnligt.

”Jeg startede selv en bogholdervirksomhed under navnet Elite Revision, da jeg gik på gymnasiet, som baserede sig på den viden vi lærte der. Det er det, der i dag har udviklet sig til, at jeg i dag sidder som administrerende direktør i koncernen Elite Enterprise, som dækker over et revisionshus og advokatselskab samt nogle mindre foretagender jeg investerer i.” 

Drivkraften bag

Ifølge Christian er der flere ting der motiverer ham. Selvfølgelig har han ambitiøse økonomiske mål for virksomheden, men en af de store motivationsfaktor for ham er de menneskelige:

”Det motiverer mig at lave arbejdspladser og yde en god service til vores kunder, uagtet om de er hobbyvirksomheder eller multinationale selskaber. Det er vigtigt for mig at kunne skabe arbejdspladser til studerende, hvor de kan forbedre deres evner og bruge deres studier relevant uden at skulle have 3 års erfaring eller lignende.”

Motivationen kommer helt tilbage fra Christians farfar: ”Hvis du står med nøglerne til en gammel Skoda i den ene hånd, og en spritny Mercedes i den anden, hvorfor vælger du så at køre i Skodaen? Oversat betyder det at udnytte sine egne evner til det bedste man kan, og ikke spænde ben for sig selv.”

Ting går ikke altid som man forventer

”På mange måder er alt måske gået anderledes end andre har forventet i mit iværksætterliv. Jeg har altid været villig til at tage chancer, tro på mig selv og håbe på det bedste. Dette resulterede i blandt andet i at lande en C20 virksomhed som kunde, da jeg gik i 2.G, drøfte ejendomsinvesteringer i milliard klassen, konsulterer en af landets største banker, opstart af lydstudier i USA og købet af min første café.

Jeg har altid troet på mig selv, men skal blankt indrømme, at jeg nogle gange bliver overrasket over at tingene lykkes.”

Hele verden som sin legeplads

At have et kontor når man er på farten er ikke altid let, slet ikke når man også gerne vil operere på det internationale marked. Det fandt Christian heldigvis en løsning på.

”Vi har tidligere benyttet Regus faste kontorløsning, som gav os den frihed at have 24/7 adgang til lækre faciliteter med perfekt indrettede lokaler og ikke mindst den gode fælles reception. Det gav os friheden til at fokusere på vores forretning og ikke skulle bekymre os om andet. Lige nu benytter vi deres BusinessWorld medlemskaber, som giver mig og mine medarbejdere friheden til at rejse rundt i verden og indlogere os på lounges, hvorfra vi kan drive vores forretning. Vi er ved at udvide til flere andre lande både inde - og uden for EU, her spiller Regus en kæmpestor rolle.”

3 gode råd

Slutteligt har vi bedt Christian om at komme med nogle råd, han ville ønske han havde fået, inden han blev iværksætter:

“Jeg har også selv lavet fejl, og tidligere været tæt på personlig konkurs, men jeg synes det er en vigtig af det at være iværksætter, måske ikke at vide alting på forhånd.

Hvis jeg alligevel dog skal komme med et par ting som kunne være gode råd:

1. Aldrig at være for stolt til at spørge om hjælp

Uanset hvem du spørger om hjælp, uanset om det er de største inden for det du laver, så er det de færreste der ikke vil give dig et par gode råd med på vejen, og måske endda hjælpe dig.

2. Tro på dig selv

Tro på det du laver! Hvis du er den bedste, så sig du er den bedste! Hvis du ikke er den bedste, så stræb efter at være den bedste! Lad være med at gå halvdelen af vejen, men dyrk det at være det bedste du kan være.

3. Det, du kan lære fra bøgerne, er en promille af det, der foregår ude i den virkelig verden

Kom ud og mærk livet som iværksætter, rend ind i nogle problemer du ikke har prøvet før, bryd nogle regler og lad være med at hænge alting op på idéen om, at tingene skal være som de altid har været, bør være eller nogen andre siger de er!”

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Anders skriver Skriv dig op