Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Regus Blog Brug for en mondæn adresse? Så kan Regus være svaret

Brug for en mondæn adresse? Så kan Regus være svaret

2.721 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
20 May 2010

Kære Aminoer

Jeg vil lige starte med en kort historie omkring hvordan jeg er havnet her som skrivende anmelder af Regus og deres kontor fællesskaber.

Det hele startede på Amino messen i Køge, foråret 2010.

Jeg har en god ven som er uddannet terapeut, men som desværre også er arbejdsløs terapeut. Jeg har i lang forsøgt at overtale ham til at blive selvstædig, da han har gode muligheder indenfor det fag han bestrider. Så var det at jeg tænkte at jeg kunne tage ham med på Amino messen i Køge. Måske jeg kunne snuse lidt ekstra viden til mig, samtidig med at jeg måske fik puffet min ven i den rigtige retning (nemlig som selvstændig). Nå men det var ikke værre end at han dog fik svar på mange af sine spørgsmål, omkring det at være selvstændig, men firmaet fik han altså ikke lige startet efter besøget på messen.

Til gengæld, mødte jeg Jan Andersson fra Regus, som havde en stand på messen. Det tog mig ikke lang tid at se de mange muligheder der lå i deres fantastiske koncept, for selvom der er mange andre der sikkert laver det samme som Regus, så er det ikke alle der gør det lige godt. Lige som alt andet er der klart forskel på hvilket mærke man vælger indenfor samme produktgruppe. Jeg kunne straks se mulighederne for min ven, med kontor hos Regus, noget som faktisk gælder langt de fleste brancher. Måske mere nogen end andre, såsom advokater, revisorer, IT folk, sælgere, marketing og listen er uendelig lang.

Ja men så gik der et par dage, hvor det med Amino messen lå og simrede i baghovedet, de mange nye og spændende ting jeg havde oplevet. Så en aften gik jeg ind på Amino og så at Lotte søgte nogle som kunne "teste" Regus på godt og ondt, så derfor endte jeg her på Regus kontor fællesskab i Lyngby hvor jeg sidder i dag.

Jeg var først til et møde med Jan og Lotte inde i Sydhavnen, hvor jeg selvfølgelig havde en masse spørgsmål ang. muligheder osv. Jeg må indrømme at det er nemmere at skrive hvad man ikke kan, end at remse alle de muligheder op der er hos Regus. Det er nemlig så smart skruet sammen, at alt herinde kan skræddersyes ligesom man ønsker det. F eks. vælger man at ville have et større kontor fordi man er et firma med 10 ansatte, jamen så bygger de da bare en væg op og sætter en dør i. Altså er der muligheder for at de med høj sandsynlighed, kan dække alle dine behov.

Nu er Holeby Data (undertegnede) jo ikke et stort multinationalt selskab med 200 ansatte, det er bare lille mig. Så hvad så ??? Kan jeg bruge Regus til noget overhovedet ? Da det er jo primært små virksomheder/firmaer som jeg selv, der forefindes på Amino. Så hvorfor skulle Regus også være en fordel for dig og mig ?

Det er meget enkelt... Fordi Regus er som skabt, til selvfølgelig store virksomheder, men så sandelig også til små firmaer, som ikke ønsker at skulle ud og starte op med store udgifter i form at lange lejekontrakter med dyre kontor lokaler, oprettelse af Tlf., internet, fax osv. osv.

Hos regus kan man altså for meget få penge om måneden f. eks. leje sig ind på deres mange kontorer (i hele verden, hvis man måtte have det behov) i Kbh. enten 5 eller 10 dage om måneden, eller vælge at kunne bruge de på nuværende tidspunkt 6 forskellige kontor centre i Kbh. hele måneden. Dertil skal siges, at det er 6 mondæne adresser i Kbh, adresser som alligevel sender et bedre signal end at skulle holde møde med sine investorer på baggaden 12, kælderen th, i østre sluselev :)

Jeg må indrømme at servicen hos Regus er meget høj og virkelig professionelt. Det er aldeles søde og rare mennesker der møder dig når du tjekker ind. De tager imod personer som du evt. har aftaler med, i deres reception. De følger kunden op til dit kontor, og sørger for at der ikke mangler noget.
Når man møder ind på kontoret, er der internet opkobling klar, så man blot plugger kablet i sin computer. Ligeledes er der sat telefon op, hvor der er fri telefon, og eget tlf. nr. samt fax nr. (fri telefon gælder så længe man ringer til andre fastnet telefoner i DK) Ca. en gang om måneden er der gratis morgenmad (her i Lyngby er det hver torsdag) de forskellige mødes og man skaber måske nye og spændende kontakter over et stykke frisk morgenbrød.

Hvad er ulemperne så ved Regus ? Jeg har siddet og tænkt hvad der måtte være af ulemper for Regus hvor jeg er kommet frem til at det må være at alle deres Danske kontor centre ligger i Kbh. Personligt kunne jeg godt tænke mig noget i nærheden at f. eks. Nyk F, Vordingborg, eller Næstved, men tænker også på folk bor i områder som Ålborg, Århus eller Odense. De skriver at man får højhastigheds internet med, meeen det er er jeg ikke helt enig i, selvfølgelig er alt relativt, men 2/2 Mbit er i mine øjne ikke specielt hurtigt. (lavede et par test via speedtest.net).

Jeg tror det alt for i dag, jeg vender tilbage senere hvor jeg meget gerne vil skrive noget om deres fantastiske telefonsvare service, som virkelig bare er guld værd, for sådan en som mig, som ikke har råd til at miste for mange opkald fra potientelle kunder. Men mere om det senere.

Jeg ønsker dig en forsat god dag, og takker fordi jeg måtte tage noget af din tid

Mvh

Peter

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Peter skriver Skriv dig op