Amino Plus Partnere

Køb et Amino Sponsorlink

Seneste indlæg

E-mail abonnement

  • E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 2

Arkiv

Nybegynder video: Lær at abonnere på Feeds og kommentere på blogs

For Amino Plus medlemmer kommer her en video for nybegyndere. Du kan her lære hvordan du abbonerer på feeds og kommenterer på blogs.

Nybegynder video: Lær at abonnere på Feeds og kommentere på blogs.

Har du helt styr på grammatikken?



Som medlem af Amino Plus får du et års-abonnement til Grammatip. Så har du altid styr på grammatikken.

• Hvornår skal der r i halen på udsagnsord som fakturere og optimere?
• Hvordan er det lige med synes og syntes?
• Hvad er forskellen på nogen og nogle?
• Kigger man ud ad vinduet eller ud af vinduet?
• Er man ekspert indenfor eller inden for noget?
• Hedder det Hun tog sine nøgler eller Hun tog hendes nøgler?
• Kan man ligge eller lægge mærke til noget?
• Siger man Ansvaret ligger hos chefen og jeg eller … chefen og mig?
• Osv.

Som Amino Plus-medlem kan du oprette dig som bruger af den populære grammatikservice Grammatip.dk. Normalprisen er 120 kr. + moms for et år. Du får det første år gratis og er naturligvis ikke forpligtet til at fortsætte abonnementet herefter.

Med Grammatip.dk får du adgang til en personlig hjemmeside med nyttige huskeregler og online øvelser, der gør det nemt for dig at undgå de mest udbredte grammatiske fejl. Samtidig får du hver tredje onsdag en e-mail med et nyttigt (og kortfattet) tip om retstavning, grammatik eller sprogbrug.

Grammatip.dk benyttes bl.a. af virksomheder som Danske Bank, Bestseller, Post Danmark, Grundfos, Novo Nordisk, KPMG m.fl.

Så nemt bliver du oprettet som bruger
1. Klik på linket: http://www.grammatip.dk/useradd/thor5e239f2/
2. Udfyld felterne (det tager højst 15 sekunder)
3. Klik på knappen ”Opret”

Husk at indtaste dit personlige Amino Plus medlemsnummer; ellers vil du blive faktureret 120 kr. + moms for oprettelsen. Du finder dit medlemsnummer i din velkomstmail fra Amino Plus.

Amino PR-Håndbog fra Presswire

Som medlem af Amino Plus får du gratis PR-Håndbogen fra Presswire - værdi 250 kr.

I PR-håndbogen gennemgås de mest almindelige problemstillinger og processer i PR-arbejdet fra udarbejdelse af en pressemeddelelse, oversættelse, afholdelse af pressemøder til PR-strategier. Vi beskriver også brug af medieovervågning, og hvordan man kan benytte elektroniske nyhedsbreve og sit website som et meget kraftfuldt PR-værktøj.

Alle kapitler er fulgt op af checklister og tips, der kan sikre en maksimal effekt af de enkelte PR-satsninger. PR-håndbogen er allerede blevet en salgssucces og fra PressWire kan vi observere en mærkbar kvalitetsforbedring i de pressemeddelelser som læserne af kompendiet skriver.

Som noget nyt har vi tilføjet et afsnit om målgrupper og giver gode tips til at lave PR på budget, interviewforberedelse og mundtlig kontakt til pressen. Der er også kommet flere forslag til tekstproduktion, samt brug af blogs og andre veje til synlighed i offentligheden.

PressWire´s PR-håndbog er på 60 sider i A4 PDF format .

Hent PR-Håndbogen - klik her

Husk at indtaste dit personlige Amino Plus medlemsnummer ellers faktureres du 495 kr. for bogen. Du finder dit medlemsnummer i din velkomstmail fra Amino Plus.