Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Peter Skouhus fra 1902 Software Bliver du forbigået, eller bor du der hvor det virkelig sker?

Bliver du forbigået, eller bor du der hvor det virkelig sker?

1.590 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 October 2010

I denne blog referere Asien til: Kina, Hong Kong, Thailand, Filippinerne, Indonesien, Malaysia, Cambodia og Vietnam.

Bliver du forbigået, eller bor du der hvor det virkelig sker?

Jeg tænker ikke på om du bor i den rigtige lejlighed eller det rigtige hus, jeg tænker på om du bor i det rigtige land, i den rigtige ende af verdenen, er du der hvor det sker? De fleste af os som blev født sidst i 60'erne og begyndelse af 70'erne, oplevede dot.com boomet, levede igennem det og tjente ikke en krone :-( mens vi så på at nogle få "ikoner" lavede super cool firmaer i løbet af no time og hvordan de tjente masse af penge.

Udover at være smarte, flittige, visionære, gode til at kommunikerer så var de det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Men frygt ikke for vi er alle meget heldig, igen, vi får endnu en chance. Der er nemlig nogle kæmpe muligheder, og når jeg siger kæmpe, så mener jeg mega mega store kæmpe mulighed, du skal bare tage en mindre risiko og så arbejde røven ud af bukserne 5 - 10 år, og ja så er du nok nød til at flytte til et anden land men det betyder vel ikke noget for en fandenivoldsk iværksætter som dig vel?

Tænk på følgende: Der er i dag ca. 1 Milliard Kinesere, 1 Milliard Inder og 1 Milliard af forskellige andre folkeslag i Asien. Alle har de følgende til fælles:

  • I dag er de "fattige"
  • I morgen har de penge,
  • Om 25 år er de rige
  • Infrastrukturen (Internet og sådan noget...) bliver bedre og bedre hver eneste dag
  • De gør tingene anderledes end os i vesten (heri ligger mulighederne)
  • De elsker hi-tech

Tillad mig at foreslå at du skynder dig at få købt en fly billet og så kommer af sted. Det er rimelig nemt at finde et job, der er en del mindre Danske firmaer firmaer i Asien som altid kan bruge en person med den rigtige attitude, så hvis du ellers er flittig og vil accepter en lav løn er det ikke noget problem. 

p.s. Du kan klare 50 gange mere end din mor tror, og 10 gange mere end du selv tror :-)

Når du så er kommet herud og har fået et job så brug din fritid på at gå rundt og "suge ind", lær fra dine omgivelser og forsøg på at få øje på ting som kan gøres nemmere eller anderledes.  Du vil med tiden få øje på forskellige ting, og når du så har fået THE IDEA, ja så gælder det ellers om at komme i gang.

Selv har jeg gang i 4 projekter ved siden af 1902. Jeg er ikke sikker på at jeg ville  være kommet på de ideer hvis ikke at jeg boede i Filippinerne! Af de 4 "projekter" jeg har gang i kan et bruges i den vestlige verden! Sagt med andre ord, mit fokus er ikke på at lave en ny Skype eller Google (jeg ville gerne don't get me wrong) mit fokus er på at lave noget til Asien baseret på deres behov, et behov som vokser exponentielt.

Happy hunting!

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Peter skriver Skriv dig op