Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup 3 typiske online backup fejl

3 typiske online backup fejl

2.743 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 November 2014

For en virksomhed, er online backup er en af de vigtigste skridt for at sikre, virksomhedens forretnings kritiske data. Desværre har mange virksomheder en tendens til at lave nogle typiske fejl når der tales om backup, og udfaldet vil typisk være at deres backup ikke er noget værd.

To af de mest almindelige fejl er, at de ikke tester eller planlægger deres backup og deres restore procedure. Uanset hvor avanceret din online backup er, kan du aldrig stole på det 100% og du er nød til lave en restore procedure til hvad der skal ske samt teste det. Enhver virksomhed bør med passende mellemrum teste om de kan genskabe backuppen, således at man får vished om data kan restores samt om de har taget backup af alle af deres data. De fleste virksomheder vil opdage ”når de tester” at de mangler og tage backup af mange af deres kritiske data.

Den tredje og en af de værste fejl er den manglende forståelse hvor deres følsomme og mest kritiske data er gemt. Virksomhederne er rigtig gode til at sørge for backup i et eller andet omfang, men de ved ikke nødvendigvis, hvor deres data ligger og i hvilken rækkefølge, de skal reetableres.

Ifølge Artemis data, er 80 procent af organisationer uden velstrukturerede restore plan tvunget til at lukke ned inden for et år efter en data katastrofe.

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op