Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Backup løsninger: Top 5 funktioner virksomheder og IT folk skal kigge efter.

Backup løsninger: Top 5 funktioner virksomheder og IT folk skal kigge efter.

1.718 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 August 2014

Kæmper du også for at træffe en beslutning om den ideelle backup-løsning til din virksomhed? Det er forståeligt. Backup af dine forretningskritiske systemer, applikationer og data er ikke noget at spøge med, og det gør valget mellem backup-løsninger en vanskelig opgave.

Heldigvis for Spiceworks. Spiceworks er et online community på over 5 millioner it-fagfolk fra hele verden. Vi taler store spillere - systemadministratorer og lignende - fra nogle af de største globale virksomheder, der tilsammen har en masse erfaringer og tech viden. Så når de alle sætter sig sammen og laver en liste over, hvad virksomheder og it folk skal kigge efter i en backup-løsning, så ved du, at det kommer til at være en temmelig definitiv vejledning.

5. Nem installation

Idag har de fleste virksomheder og deres IT folk meget travlt og Tech i almindelighed kan i forvejen være meget kompliceret. Så det burde ikke komme bag på nogen, at når det kommer til de grundlæggende ting som at installere software til backup-løsninger, ønsker de ikke at skulle læse 500 whitepapers eller fuldføre en anden akademisk grad bare for at få jobbet gjort.

4. Support

Når det kommer til IT, vil tingene går ned. Det er en uundgåelig kendsgerning. Det er ligegyldigt, hvem du er, eller hvilken slags hardware, software, backup-løsning du kører med. Det alt afgørende om du hurtigt og nemt kan få hjælp af din backup leverandør. Backup løsninger med den bedste support vil altid få thumbs-up fra deres kunder.

3. Fornuftig prisser

Ingen kan lide at betale mere end nødvendigt for noget, og det gælder også virksomheders backup-løsninger.

2. Nemt og Brugervenligt

Endnu en gang – Virksomheder og IT folk har meget travlt. Og derfor er det påkrævet at løsningen skal være nem og brugervenligt. Ikke fordi backuppen ikke må indeholde avanceret funktioner, men de burde heller ikke hacke sig ind i Matrix for at få løsningen til at arbejde.

1.Pålidelighed

Ja lige præcis. Pålidelighed er nummer et som IT folk og virksomheder kigger efter i en omfattende backup-løsning. Og det er ikke nogen stor overraskelse. Når din virksomhed er afhængig af sine sikkerhedskopier, ønsker du jo også at være sikker på, at de er pålidelige. Det er hele pointen i at have en backup-løsning.

Hos Dansave Backup kan du får alle overstående kvaliteter. Se mere ind på www.dansave.dk  

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op