Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Har virksomheder styr på deres filer og hvordan arbejder de med dem?

Har virksomheder styr på deres filer og hvordan arbejder de med dem?

1.525 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 April 2014

Situationen i virksomhederne

I dag bruger de fleste medarbejdere en Dropbox løsning, fordi det gør det nemt for dem, at arbejde med filer lige meget hvor de er og hvilken enhed de bruger. De vi altid have adgang til de samme data, uanset om de bruger en tlf, ipad eller en pc.

Problemet for virksomhedernemed Dropbox er, at de ikke har sikkerhed og kontrol med virksomhedens dokumenter, da de ikke ved hvor dataene bliver lagret og hvem der har adgang til dem. Derudover har brugerne ringe eller ingen mulighed for at genskabe tabte data, hvilket kan være et stort tab for virksomheden.

IT-afdelingernes nuværende forældede men sikre løsninger, giver ikke medarbejderne samme fleksibilitet som Dropbox, når de ønsker at arbejde mobilt. Mange større virksomheder har derfor direkte gjort det forbudt for medarbejderne at bruge Dropbox via IT-politkker, men disse regler bliver ofte brudt af medarbejderne.

Anchor – Virksomhedernes sikre ”Dropbox”

Anchor er udviklet specielt til IT-service leverandører så de kan tilbyde deres virksomheds kunder en sikker fildelings / synkroneserings løsning. Netop derfor kan produktet også brandes med eget logo, med enten IT-service leverandørens eller slutkundens identitet.

Anchor er et cloud-baseret fildelingsværktøj målrettet virksomhedernes daglige håndtering af filer, både internt og eksternt. Løsningen er nem og intuitiv for slutbrugerne. Anchor er kort sagt virksomhedernes Dropbox. Anchors uniqueness ligger i, at it-afdelingen har kontrol hvor alle data placeres henne, samt hvilke medarbejdere der er tildelt forskellige rettigheder. Derudover er der både versionisering af filer og backup-funktion indbygget i Anchor.

Der kan læsses mere om Anchor løsningen på: www.anchorworks.dk   

Vi Dansave Backup hoster også denne løsning, hvis der også er almindelig virksomheder som kunne være interesseret i denne løsning fremfor dropbox.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op