Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Kan du nu også restore din backup hurtigt

Kan du nu også restore din backup hurtigt

1.267 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 August 2013

Online backup markedet er blevet mættet med hundredvis af backup virksomheder og alle hævder, at de kan sikkerhedskopiere dine data effektivt og sikkert til skyen. Det er meget muligt, men hvad med når alt data skal genskabes. Hvor hurtigt kan data gendannes hos de mange ”danske” backup udbydere?

Husk på: “The whole point of backing up is preparing to restore

Kvaliteten af de mange backupløsninger kan have en massiv indflydelse på, hvor hurtigt data kan gendannes. Der er mange billige online backup løsninger til rådighed, hvor data sendes til ukendte servere i skyen, og hvor backup udbyderen ikke har adgang eller kontrol til serverne. De er som regel resellere af en udenlandsk backup virksomhed. Som følge heraf har backup udbyderen altså ingen indflydelse på serverene, og alt dens data. Hmm.. Altså en backup virksomhed som ingen kontrol eller indflydelse har på kundens data?

Når data opbevares på servere som backup udbyderen ikke har kontrol over, kan der være mange ulemper for kunden. Eksempel kan data ikke kopieres ned på en harddisk, hvis dette kræves af kunden så de hurtigt kan komme op og køre igen efter et nedbrud. Dvs. alle de data som skal gendannes SKAL downloades via nettet af kunden selv. Dette kan tage flere dage, hvis virksomheden har flere GB eller TB af data, som er nødvendige at skulle genskabes. Det kan endda tage endnu længere tid, hvis download-hastigheden ikke er særlig god.

Hvordan er kunden sikret hvis de vælger at slukke serverne eller de gå konkurs? Ja så kan din backup leverandør ikke gøre noget for at skaffe din data, da de faktisk ikke ved hvor den ligger.

  1. Kan din virksomhed gendanne alle data hurtigt og effektivt?
  2. Er du bekymret over hvor lang tid det vil tage dig at gendanne dine data?
  3. Er din virksomhed tilfreds med deres backup udbyder, som ikke har adgang til serverne eller dens drift?

Dansave backup administrerer selv alle deres servere, der er placeret i DK. Hvis din virksomhed mister alt data og har brug for alt skal gendannes hurtigst muligt, kan du få en HDD disk leveret til døren. Dermed slipper du for at downloade dine data via nettet – og vigtigt af alt, du ved hvor dine data er.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op