Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup 1 ud af 3 laptops dør i de første tre år.

1 ud af 3 laptops dør i de første tre år.

941 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 February 2013

Undersøgelsen, er foretaget af SquareTrade, som er en garanti selskab. De har fremhævet følgende statistik: 31 % har rapporterede en fejl på deres laptops til SquareTrade indenfor 3 år. To tredjedele af disse fejl (20,4%) kom fra hardware fejl, og en tredjedel (10,6%) blev rapporteret som tilfældige skader. Den fulde rapport er tilgængelig nedenfor:

http://www.squaretrade.com/htm/pdf/SquareTrade_laptop_reliability_1109.pdf

En anden interessant statistik fra vores egen brugerbase er, at næsten halvdelen af ​​alle vores bruger laver en delvis restore hvert år - mest for at inddrive et uheld slettede eller overskrevet filer.

Jeg vil vædde på, at hvis du spurgte den gennemsnitlige computer bruger hvad sandsynligheden er for deres edb-data bliver ødelagt, ville de gætte et meget lavere tal. At have en tredjedel chance for, at du kommer til at miste alt på din pc, fremhæver kun hvorfor online backup er så vigtigt.

Dansave Backup hjælper virksomheder med, at optimere og beskytte deres data, så de sparer både tid og penge. Løsningen understøtter online backup af alt fra avancerede servermiljøer til backup af enkeltstående arbejdsstationer. Opgaven omkring Dansave backup automatiseres, så din virksomhed kan koncentrere sig om deres forretning.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op