Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Kombinere lokal og online backup

Kombinere lokal og online backup

1.138 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 May 2012

Online backup er blevet en af det hurtigste og voksende løsninger på internet, og også blevet blevet et buzzword til computerbrugere over hele verden, dog foretræker mange computerbrugere at bruge lokale data backup metoder.

Dette har været en stor problem for mange online backup leverandører. De computer-brugere, der ikke vælger at bruge online backup mener, at systemet vil være for svært at bruge for første gang, eller de hellere vil bruge de traditionelle metoder til data-backup via medier såsom eksterne harddiske, memory sticks, hukommelseskort, dvd'er, cd'er og mange andre enheder.

På grund af markedet som nu er i sin nuværende tilstand, har det været et enormt mulighed for online backup leverandører at frigive nogle funktioner i deres systemer, hvor lokal backup er integreret, for at appellere til old-school backup fans. Disse dage, opfordre online backup leverandør deres brugere til at foretage en online kopi af alle data, selvom de bruger lokale backup metoder som dem, der er anført ovenfor. Lagring af data lokalt, er ikke nær så sikker som online backup, men at kombinere de to metoder giver dig det bedste fra begge verdener.

Med Dansave Backup kan du både fortage dig lokal og online backup via programmet.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op