Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Alt om Online Backup Online backup i stedet for fysiske datalagring metoder.

Online backup i stedet for fysiske datalagring metoder.

1.230 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
27 May 2012

Vi lavet den forudsigelse at 2012 ville blive hyldet som året, hvor online backup dominerede internettet  og det viser sig, at vi ikke tog fejl.

Der er dog stadig mange der ikke har emplemteret online backup i deres virksomhed. Den seneste tid har vi desværre set nogle høje sikkerhedsbrud, hvor backup ikke er blevet anvendt, eller er blevet misbrugt. Det mest irriterende for de pågældende virksomheder er, at online backup kunne have reddet dagen. For nylig blev firmaet Valve hacket, og deres backup der havde ligget lokalt og ikke krypteret blev opsnappet. Online backup har mange flere sikkerhedselementer, hvoraf de vigtigste er filkryptering - nogle online backup leverandører har, endda det samme niveau kryptering som regeringen bruger. Denne kryptering bruges både under filoverførsel, og opbevaring af filer. Dette betyder at hvis nogen formåede at få adgang til filen, ville den være værdiløs for dem, da filerne er krypteret. Krypterede online data kan ikke blive stjålet, derfor minimeres sikkerhed frygten at data kan gå tabt eller ødelagt. Med en online backup løsning vil du aldrig miste dine data.

De fleste af online backup-leverandøre er også, begyndt at tilbyde nogle af deres ydelser helt gratis. Online backup leverandører kan tillade sig at gøre dette, fordi folk har en tendens til at købe deres betalte opgraderinger, hvis de kan lide den gratis pakke. Med en opgradering vil der kunne udvides mere lagerplads, flere brugerlicenser, avancerede support funktioner, eller noget andet for at forbedre den konto som brugeren vil betale for. Online backup leverandører trækker disse kunder ved at tilbyde brugeren en gratis pakke. 

Du er ikke tvunget til at købe opgradering, derfor kunne man i realiteten gratis online backup, så længe du vil! Der ville selvfølgelig være begrænsninger til dette, og kommer derfor ikke til at give deres fulde systemer gratis væk. Det vil stadig være en tilstrækkeligt løsning for mange computerbrugere, da det ikke er alle der har brug for en masse lagerplads.

Dansave Backup tilbyder også 4 GB gratis backup. Se mere på www.dansave.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Nikolas skriver Skriv dig op