Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 52 - Troens kraft....

Bliv rig med god samvittighed - Uge 52 - Troens kraft....

1.529 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
01 January 2012

Troens kraft

 

Enklest udtrykt, indebærer tro aktiv handling. Det er anvendelse af troen i dig selv, i dine medmennesker og i de mulighederne som du tilbydes i dit liv – under alle omstændigheder.

 

            Jo mere værdifuld dine mål er, jo lettere er det at følge principperne for succes og nå dem. Det er umuligt at lade være med at blive entuastisk og brænde for en sag, hvor målet er klart defineret og troen på at nå dette er stor.

 

            Jeg snakker ikke om noget jeg formoder er rigtigt, men om det jeg ved er sandt. Denne sandhed er ikke noget jeg har opfundet. Jeg forlanger ikke personligt at have krav på denne vide, men jeg har bemærket at troen altid har ladet sig anvende på alle livets områder og dette gennem flere generationer.

 

            Hvis du forlanger klare beviser for at der er hold i disse love for succes, kan jeg ikke fremlægge dem gennem andet end et vidende, og det er dig selv. Du kan bevise det ganske enkelt ved at prøve at anvende disse love selv.

 

            Hvis du forlanger flere kilder, henviser jeg til læren og filosofierne fra Kristus, Platon, Sokrates, Epiktet, Konfucius, Emmerson, James og Munsterberg. Fra deres lære har jeg udtrukket det vigtigste og mest fundamentale. Så har jeg lagt det til, som jeg selv har samlet af egne erfaringer.

 

            I principperne om anvendt tro ligger der stadigt brugen af den gyldne regel i dagligdagen. I over 4000 år har mennesker prædiket den gyldne regel som en egnet leveregel. Men desværre har verden godtaget ordlyden, men totalt mistet synet af ånden i denne universelle formaning. Vi har accepteret den gyldne regel som en fornuftig regel for etisk adfærd, men vi har ikke altid forstået loven som den basere sig på.

 

            Loven lyder således ”Du skal høste som du sår”  Når du vælger en given adfærd, og  bruge denne ved kontakt med andre mennesker, så er du fornuftig og retfærdig hvis du ved at du sætter en kraft i bevægelse som vil gå sin egen gang ( til det gode eller det onde ) i andres liv, og endelig  kommer tilbage for at hjælpe eller modarbejde dig, alt efter hvad adfærd du prægede den med fra begyndelsen.

 

            Det er dit previlegium at optræde uretfærdigt overfor andre, men hvis du forstår grundlaget for den gyldne regel, må du være klar over at når du behandler andre uretfærdigt, vil det altid slå tilbage på dig selv. Loven betyder ikke bare at det har gjort af uret og uvenlighed mod andre, får negativt udslag for dig selv. Den går meget længere og tilbagesender resultater af alle tanker du gør dig.

 

            Det er derfor ikke bare klogt at ”Gøre det mod andre som du vil at de skal gøre mod dig selv” men du må ”Tænke om andre som du ønsker at andre tænker om dig ” hvis du vil have fuldt udbytte af den store universelle lov.

 

            Din karakter er summen af dine tanker og handlinger. Det er derfor umuligt for dig at gøre noget nyttigt eller venligt mod andre uden at du har glæde af det selv. Det er ligeså umuligt for dig at hengive dig til en destruktiv handling eller tanke uden at mærke straffen i form af at du mister tilsvarende meget af egen kraft og sindsro.

 

Du er en menneskelig magnet, du tiltrækker dig de som har en karakter der harmonisere med din egen, og samtidig frastøder du alle andre. Hvis du vil tiltrække dig omtænksomme venlige, generøse, vellykkede mennesker, må du være et sådant menneske selv.

 

Valget er alene dit, og kun dit ?    

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                    

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op