Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 47 - Tak.......

Bliv rig med god samvittighed - Uge 47 - Tak.......

894 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
21 November 2011

Tak hver dag

 

Mange vellykkede mænd og kvinder påstår at de har fået fremgang ved egen hjælp. Men faktum er at ingen kommer til tops uden hjælp. Når du har sat dig et klart mål for at opnå succes og taget dine første skridt mod dette, da vil du mærke at du får hjælp fra mange uventede kanter. Du må være indstillet på at takke både for den menneskelige og den overnaturlige hjælp som du får.

 

            Taknemmelighed er et smukt ord fordi det beskriver en sindstilstand som er dyb åndelig i sin natur. Den styrker ens personlighed med en magnetisk charme, og den er hovednøglen som åbner dørene til magiske kræfter og skønheden i den uendelige intelligens. Taknemmelighed er som andre træk ved den behagelige personlighed, ret og slet en vanesag. Men det er også en sindstilstand. Hvis du ikke oprigtigt føler den taknemmelighed som du giver udtryg for, vil dine ord være hule og tomme og lyde lige så mærkelig som den følelse du tilbyder.

 

            Taknemmelighed og elskværdighed er nært beslægtet. Hvis du bevist udvikler en følelse af taknemmelighed, vil din personlighed blive mere behagelig, værdig og elskværdig. Lad det aldrig gå en dag uden at du bruger nogle minutter til at takke for de goder du har, for taknemmelighed er et spørgsmål om sammenligning. Sammenlign omstændigheder og begivenheder med det de kunne have været. Da vil du blive klar over at uanset hvor dårligt tingene er, kunne det have været langt værre – og da vil du være taknemmelig for at de ikke er det.

 

            Tre udtryk skal høre med til det normale daglige sprogbrug. Det er ”Tak skal du have”  ”Jeg er så taknemmelig” og ”Det sætter jeg stor pris på ” Tænk dig om, forsøg at finde nye og specielle måder at udtrykke din taknemmelighed på, ikke nødvendigvis i materielle gaver. Tid og indsats er langt mere værdifulde, og hvis du mobilisere disse ting for at vise taknemmelighed, så er det hele indsatsen værd.

 

            Gør din taknemmelighed kreativ. Sørg for at den fungerer for dig. Har du eksempelvis overvejet at skrive et brev til din chef og fortælle hvor godt du befinder dig på jobbet og hvor taknemmelig du er for for de muligheder jobbet byder på? Sjok værdien i en så kreativ taknemmelighed vil henlede din chefs opmærksom på dig, og kan let føre til lønforhøjelse. Og så forslidt som det måske lyder, så er taknemmelighed smitsom. Din chef vil måske blive smittet af denne taknemmelighed og finde konkrete måder at udtrykke sin egen taknemmelighed, overfor det arbejde du udføre.

 

            Og glem ikke at være taknemmelig overfor dem som står dig nærmest – din ægtefælle, andre slægtninge og de du omgås hver dag – og som du måske har en tendens til glemme. Du står formodentlig i større gæld til dem end du selv er klar over.

 

            Taknemmelighed får en ny mening – ny liv og ny kraft – når den udtrykkes i ord og siges højt. Din familie ved sandsynligvis at du er taknemmelig for at de tror på dig, men sig det til dem – ofte! Da vil du mærke at en ny ånd gennemsyre hjemmet. Husk at der altid er noget at være taknemmelig for. Til og med kunden der afviser sælgeren bør takkes for den tid han har brugt på at lytte. Da er det meget mere sandsynligt at han kommer til at købe næste gang. Taknemmelighed koster ingen ting, men den er en stor investering i din fremtid.

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                    

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op