Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 46 - Brug den......

Bliv rig med god samvittighed - Uge 46 - Brug den......

1.032 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
16 November 2011

Brug den uovervindelige mester

 

Den uovervindelige mester er en kraft der kommer indefra, den kender ikke til sociale klasser, ingen forhindring er umulige og ingen problemer er uløselige. Den er lige tilgængelig for den fattige og lille som for den rige og mægtige og den ejes kun af de der tænker klart og præcist. Og den kan ikke aktiveres i livet, af andre end dig selv.

 

            Hvilken underlig rædsel er det der invadere vort sind og kortslutter tilgangen til den hemmelige kraft der kan løfte en person til store præstationshøjder? Hvorfor bliver de fleste mennesker ofre for en negative, hypotetisk rytme som ødelægger deres kapacitet til at bruge sindets kraft fuldt ud?

 

            Vejen til genialitet er blevet kortlagt. Det er den samme vej som er fulgt af alle de store ledere der har bidraget til den amerikanske livsform.

 

            Frank Gunsaulus lærte hvordan han skulle udnytte denne hemmelige kraft som kommer indefra. Som ung præst havde Gunsaulus en stor drøm om at bygge et anderledes universitet. Han viste nøjagtigt hvad han ville, men hagen ved det hele var at det krævede en million dollar i kontanter.

 

            Han bestemte sig for at skaffe denne million. En fast beslutsomhed baseret på målbevisthed udgjorde første trin i hans plan. Derefter skrev han en prædiken med overskriften:

”Hvad jeg ville gøre med en million dollars” Han oplyste alle Chicagos aviser om at han ville prædike over dette emne næste søndag.

 

            Da gudstjenesten gik mod sin ende, kom en fremmet mand, en som præsten aldrig havde set før, hen til prædikestolen og sagde ”Jeg syndes godt om din prædike. Du kan komme hen til mit kontor så skal jeg give dig den million som du behøver” Den fremmede var Philip Armour, grundlæggeren af Armour and Company.

 

            Dette er kort fortalt hvad der skete, og kraften som fik det til at ske, var anvendt tro-ikke bare passiv tro, men tro underbygget af handling.

 

            Tro er ret forstået altid aktiv, ikke passiv. Passiv tro har ikke mere kraft end en stillestående dynamo. For at skabe kraft må maskinen sættes i bevægelse. Aktiv tro kender ingen frygt, og har ingen selvpålagte begrænsninger. Styrket af tro bliver den svageste og dødelige, større end katastrofer, stærkere end fiaskoer, og mægtigere end frygt.

 

            Livets nødsituationer føre ofte mennesker til korsveje hvor de tvinges til at vælge mellem veje som er mærket med TRO eller med FRYGT. Hvad er det som får det store flertal til at vælge frygtens vej? Valget hænger sammen med den mentale indstilling, og skaberen har ordnet vores kræfter således at hvert enkelt menneske kontrollere sine egne handlinger og indstilling.

 

            De som slår ind på troens vej, har betinget sindet til at tro. De har betinget det lidt af gangen gennem klare og modige afgørelser og handlinger i dagliglivets detaljer. De som vælger frygtens vej, gør det fordi de undlader at betinge sindet til en positiv holdning.

 

            Søg til du finder den hemmelige kraft i dig. Når du finder den, vil du opdage dit sande jeg, det andet jeg som udnytter alle livserfaringer. Når du så laver en bedre musefælde, skriver en bedre bog eller holder et bedre foredrag, vil verden finde vejen til din dør, anderkende dig og belønne dig. Succesen er din uanset hvem du er eller hvad der har været indholdet og omfanget af dine tidligere fiaskoer. 

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                    

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op