Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 41 - Discipliner dig til "Succes"

Bliv rig med god samvittighed - Uge 41 - Discipliner dig til "Succes"

1.232 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 October 2011

Discipliner dig til ”Succes”

 

Benjamin Disraeli, en af Englands største statsministre, fik denne høje stilling takket være ren viljestyrke, styret af målbevisthed. Han begyndte sin karriere som forfatter, men han fik ingen større succes på dette område. Disraeli fik i sin karrieren udgivet lidt over et dusin bøger, men ingen af dem gjorde særlig indtryk på det læsende publikum. Han lykkedes ikke på dette område og erkendte nederlaget, men kun som at tage det som en udfordring til en større indsats på et andet område. Derved gik han ind i politik med det klare mål at blive statsminister i det store Britiske Imperium.

 

                      I 1837 blev han medlem af parlamentet fra Maidstone, men hans første tale blev af alle betragtet som en stor fiasko. Igen så han på nederlaget, som en udfordring til at forsøge en gang til. Han fortsatte med at kæmpe, og tænkte aldrig på at opgive og blev endelig leder af Underhuset i 1858. Senere blev han finansminister. I 1868 virkeligegjorde han det store mål og blev valgt til statsminister.

 

                      Derefter blev han mødt af en volsom opposition, og det førte til at han måtte gå af. Men han accepterede ikke dette midlertidige tilbageslag som et nederlag, tilsenesatte straks et comeback og blev valgt til statsminister for anden gang. Senere blev han en stor imperiebygger og gjorde sin indflydelse gældende på mange forskellige områder.

 

                      Når det var hårdest, udnyttede Disraeli viljestyrken fuldt ud. Denne bar ham gennem de forbi gående nederlag og førte ham frem til de store sejre. Han opsummere sine præstationer i en kort sætning ”Hemmeligheden bag Succes er mål bevidsthed”

 

                      Alt for ofte giver mennesker sig når det bliver hårdt, ofte når bare ”Et enkelt skridt mere” ville have ført dem frem til sejren. Der findes en uslåelig regel for at mestre sorger og skuffelser, og det er at omforme de emotionelle frustrationer ved hjælp af klar planlægning. Det er en regel som ingenting kan komme op mod.

 

                      Dine tanke vaner er underlagt din kontrol og selvdisiplin. De er de eneste omstændigheder i dit liv som du har fulstændig kontrol over. Dette previlegium indebære et tungt ansvar fordi det er dette previlegium som mere end noget andet bestemmer hvilken stilling du vil få her i livet. Hvis dette previlegium forsømmes, ved at du ikke frivilligt tillægger dig vaner som former klare mål, da vil omstændighederne gøre arbejdet for dig, og hvilken et ekstremt dårlig job dette som oftest bliver.

 

                      Hvis du har orden på dine tankevaner, vil de sørge for at du når ethvert mål som du ønsker og har inden for din rækkevidde. Eller du kan lade de ukontrollerbare omstændigheder forme dine tankevaner, og da vil de ubønhørligt føre dig til fiaskoens bredder ved livets store elv.

 

                      Udnyt din viljestyrke helt ud og du kan tage fuld kontrol over dit liv. Du har fået sinnet for at det skal være din tjener der udfører det du bestemmer. Ingen kan komme ind og påvirke det på nogen måder uden dit samtykke og samarbejde. Udnyt kraften i det og brug det til at opfylde dine behov.

 

Frihed i krop og sind, uafhængighed og økonomisk sikkerhed er resultatet af personlig initativ som kommer til udtryk gennem selvdisiplin. Ikke på nogen anden måde kan disse universelle ønsker sikres.

                     

                      Du er hvor du er og den du er på grund af dine tankevaner !!!  

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                        

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op