Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 40 - Overvind skrækken....

Bliv rig med god samvittighed - Uge 40 - Overvind skrækken....

813 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 October 2011

Overvind skrækken for at nå dine mål !!!

 

Skræk eller rædsel er den største enkelt stående hindring for succes.

                     

                      Alt for ofte lader folk rædsler styre alle afgørelser de træffer og alt de foretager sig. De søger ikke efter andet end sikkerhed.

 

                      Den virkelige vellykkede person tænker ikke i disse baner. Hans fornufttænkning er baseret på kreativitet og produktivitet. Præsident Dwight Eisenhover sagde således ”Man kan opnå en høj grad af sikkerhed i et fængsel, hvis dette er alt man vil have ud af livet” Den vellykkede person er villig til at tage chancer, når sund fornuft siger at det er nødvendigt.

 

                      Vi lider alle af rædsler. Men hvad er rædsler ? Det er en følelse som skal hjælpe os med at redde livet ved at advare os om de fare der opstår gennem livet. Derfor kan rædsler være en velsignelse når den hidkalder fornuften i mennesker, og får os til at stoppe op og studere en situation før vi tager en afgørelse og foretager os noget.

 

Men vi må kontrollere rædslerne og ikke lade den kontrollere og. Når den har tjent sit formål, må vi ikke tillade den at får indpas i logisk tænkning som vi skal bruge til at afgøre vores handlingsmønstre.

 

                      Franklin Rooservelts berømte ord ”Vi har ingenting at være bange for bortset fra frygten selv” er lige så anvendelige nu og til alle tider som da han første gang ytrede dem under den store deppresion.

 

                      Hvordan kan du overvinde rædslerne? Ved at se dem ret ind i øjnene, og sige helt bevidst ”jeg er bange” Så spørger du dig selv ”for hvad” Med dette ene spørgsmål er du begyndt at analysere situationen som du står overfor. Du er undervejs til fornuften der vil bringe dig forbi den følelsesmæssige forhindring som rædsler er.

 

                      Næste skridt er at betragte problemet fra alle synsvinkler. Hvad er risikoen? Er den forventede belønning stor nok til at det er værd at tage den? Findes der andre måder at gribe det an på? Hvilke problemer er det sandsynligt du møder? Har du alle de nødvendige oplysninger så som statistikker og kendsgerninger til rådighed? Hvad har andre gjort i lignende situationer, og hvad var resultaterne?

 

                      Når du har fuldført undersøgelsen, går du i aktion – med det samme! Nøl og udskydelser føre bare til mere tvivl og rædsel.

 

                      En kendt psykolog sagde engang at den som er alene om natten og tror han høre lyde, kan komme af med skrækken ganske hurtigt. Det eneste der skal til, er at sætte foden i jorden. Dermed er det første skridt taget mod et positivt handlingsmønster for at overvinde rædslerne. Personen som søger succes, må tvinge sig til at kontrollere frygten blot ved at tage det første skridt mod målet.

 

                      Husk at ingen går på livets vej alene. En af de mest beroligende – og sandeste – forsikringer som vi har fået, står i biblen ”Frygt ikke, for jeg er med jer altid”

 

Tro på disse ord, og de vil give dig åndelig styrke til at møde enhver situation.

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                        

www.one2move.com                              

                     

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op