Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - Uge 33 - lad dine gode vaner arbejde for dig...

Bliv rig med god samvittighed - Uge 33 - lad dine gode vaner arbejde for dig...

1.117 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
14 August 2011

Lad dine gode vaner arbejde for dig 

 

Alle succeser og alle fiaskoer er resultatet af enten de gode eller de dårlige vaner du tillægger dig. Der findes 2 typer af vaner – dem vi tillægger os bevidst og frivilligt med en bestemt hensigt, og dem vi tillægger os på grund af bestemte omstændigheder i livet fordi vi mangler en organiseret filosofi. Begge typer virker automatisk når vi acceptere dem: begge kontrolleres af den store universelle lov som kaldes ”kosmisk vanekraft”

 

                      Kosmisk vanekraft er den generelle kontrollør som naturen dirigere alle sine love igennem. På denne måde opretholder naturen det eksisterende forhold mellem atomer, stjerner, planeter, årstider, sygdom, helbred, liv og død. Naturen opretholdelser er systematiske, automatiske og velordnede. Stjerner og planeter bevæger sig med en perfekt timing og præcision så alle holder sig på deres plads i tid og rum.

 

                      En eg vokser op af en ege nød – altid – og en furu vokser op fra et furu frø fra sine forfædre. Du ved at naturen aldrig begår fejl og lader en furu vokse op fra en ege nød eller en eg vokse op fra et furu frø. Dette er som du kan se en kendsgerning. Men er du klar over at dette ikke sker tilfældigt ? Nogle må have fået det til at ske ! Det er den samme kraft som former vaner og gør dem permanente. Skaberen giver bare menneskeheden det privilegium at danne sine egne vaner, der passer til vores ønsker og mål.

 

                      Vi styrkes alle af vaner ! Vaner forankre sig i os ved gentagelser af tanker og handlinger. Derfor kan vi kontrollere vores jordiske skæbne og vores måde at vi lever vores liv på, men kun i den samme grad som vi kontrollere vores tanker og handlinger. Gode vaner der føre til succes og lykke kan besluttes og bruges af det enkelte menneske. Dårlige vaner kan vi afskaffe og erstatte dem med gode når vi bruger vores vilje og beslutsomhed.

 

                      Vaner i alle levende væsener, bortset fra mennesket er forudbestemt af det vi kalder instinkt.  Dette skaber begrænsninger for dem som de ikke kan undlade at bruge dette. Skaberen gav os mennesker ikke bare fuldstændig og uforanderlig kontrol over vores tankekraft og med den gave kommer midlet til at bearbejde vores tanker og styre dem mod mål som vi selv bestemmer. Skaberen har også givet os et andet privilegium, som er at tanker også har sin fysiske lige mand – det vi tænker og tror på kommer også til at ske.

 

                      Dette er den dybe sandhed. Med den kan du åbne døre til stor visdom og et velordnet liv. Du bør tage kontrol over disse faktorer, da de er nødvendige for at du kan lykkedes. Belønningen for dem der tager deres tankekraft i besiddelse og dirigere den mod klare mål. Er lige så store som den menneskelige fantasi. Men straffen for ikke at benytte sig af denne mulighed er endnu større.

 

                      Kosmisk vanekraft skaber ingen mirakler, skaber intet ud af ingenting og foreslår ikke hvilken kurs du skal følge. Men den hjælper – til og med tvinger – et menneske til at fortsætte naturligt og logisk med at omdanne tanker til handling.

 

                      Når du begynder at omorganisere dine vaner og tillægge dig nye, da kan du begynde med succes vaner. Sæt dig på succesens stråle ved at koncentrere dine daglige tanker om det du ønsker. Når tiden er inde vil disse nye tanker og vaner føre dig til rigdom og berømmelse. 

                                                                                                            

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move – Biludlejning                        

www.one2move.com

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op