Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - uge 3 - "Motiver dig selv for at opnå succes"

Bliv rig med god samvittighed - uge 3 - "Motiver dig selv for at opnå succes"

883 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 January 2010

Motiver dig selv for at opnå succes

 

Den største belønning succes giver er selvtilfredshed. Selv om vi ofte går ud fra at ophobning af rigdom er det eneste mål for succes, er det bare en måde at måle på. Den er absolut vigtig, men virkelig succes giver tilfredshed fordi du ved at du har udført arbejdet og du har gjort det godt - at målene du satte dig er nået.

 

                      Einstein, for eksempel, skaffede sig aldrig rigdom mens han levede. Men er der nogen der kan sige at han ikke var vellykket ? Einstein nåede toppen af sin branche og forandrede verden fordi han vidste hvad han ville og havde en plan for at nå det.

 

                      Hvordan kan du motivere dig selv til succes ? Svaret ligger i at følge den samme metode som Einstein og andre særdeles vellykkede mennesker. Opbyg et brændende ønske i dig selv, mod at skaffe noget som du ønsker, og kun derved kan det overordnede mål som du har sat dig opnås. Husk at der er forskel på blot at ønske sig eller definitivt bestemme sig for at nå målet som du satte dig.

 

                      Når du har et brændende ønske, vil du udvikle en intens målbevisthed som gør at du kan overvinde hindringer der tidligere virkede uovervindelige.

 

 Alt er muligt for den person som tror at det er muligt.

 

                      Sæt dig selv et klart mål i livet. Skriv det ned. Lær det udenad. Styr alle dine tanker og al din energi hen mod at gøre det til virkelighed. I stedet for at lade enkeltstående nederlag skubbe dig ud af kurs skal du lede efter fordele i disse nederlag, disse kan hjælpe dig ind på ret spor igen således at du ikke mister troen på dine mål.

 

                      Da Henry Ford begyndte at arbejde med sin første "hesteløse vogn", var der mange mindre fremsynede mennesker - blandt dem familie, venner og naboer - der lo af ham. Nogen kaldte ham endda for en "gal opfinder".

 

                      Gal eller ikke - Ford vidste hvad han var ude efter, og han havde et brændende ønske om at nå sit mål. Han nægtede også at erkende nogen former for begrænsninger. Han manglede formel uddannelse samt færdigheder som mekaniker, men han uddannede slet og ret sig selv. Ingenting står i vejen for personen der har bestemt sig for at nå sit livs mål.

 

                      Ford forandrede Amerikas ansigt. De biler som han masseproducerede gjorde at gennemsnitsfamilien fik råd til denne form for transport, og dermed åbnede landet sig for dem. Hele industrier voksede op omkring bilen. Uden Ford's "Tin Lizzie" ville der ikke have været behov for et netværk af veje ( og arbejdspladserne som etableringen af disse skabte), heller ikke tankstationer, værksteder, moteller og spisesteder.

 

                      Et andet perfekt eksempel er John Wanamaker der begyndte som ekspedient i en detailhandleforretning i Philadelphia. Helt fra første stund bestemte han sig for at han skulle eje en lignende butik en dag. Da han fortalte det til sin chef, lo indehaveren og sagde : "Men John, du har ikke engang penge nok til at købe dig et ekstra sæt tøj!"

 

                      "Nej" sagde Wanamaker, "men jeg vil have en forretning som denne, måske endda endnu bedre. Og det skal jeg få." Da Wanamaker stod på sin karrieres højde, ejede han et af de største handelshuse landet nogensinde havde set.

 

                      "Jeg har ikke meget skolegang," sagde Wanamaker mange år senere. "Men jeg skaffede mig den uddannelse jeg havde brug for på samme måde som et lokomotiv får vand på - jeg sugede det ind i tanken."

 

                      Husk : Alt hvad menneskesindet kan udtænke og tro på, kan menneskesindet også opnå. Den person som er fast besluttet på at lykkedes, begynder hvor han står og får det bedste ud af det med de redskaber han har, alt andet som behøves skaffer han sig undervejs.

Begynd der hvor du står - i dag.    

 

 

Dansk fortolkning

 

Flemming Hebsgaard

One2move - Biludlejning

www.one2move.com

 

Se mere på:

 

http://flemming-hebsgaard.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op