Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Bliv rig med god samvittighed Bliv rig med god samvittighed - uge 2 - "Lær hvordan du skal leve dit eget liv"

Bliv rig med god samvittighed - uge 2 - "Lær hvordan du skal leve dit eget liv"

985 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 January 2010

 Lær hvordan du skal leve dit eget liv

Du vil aldrig få sindsro hvis du lader andre mennesker leve livet for dig. Den dybeste sandhed om menneskeheden er denne : Skaberen gav os der fulde, uafkortede og ubestridelige ret over en ting - dit eget sind. Det må have været skaberens hensigt at opfordre os til at leve vores eget liv, til at tænke vores egne tanker uden indblanding fra andre. Ellers ville vi ikke have været udstyret med sådan en klar dominans over vores sind.

                      Du kan optræne denne ret over dit eget sind og derved løfte dig op til store præstations højder, på de områder som du selv vælger. At optræne denne ret er den eneste virkelige vej til genialitet. Et geni er ganske enkelt en som har taget sit eget sind fuldt og helt i besiddelse og rettet det mod et mål han selv har valgt uden at tillade ydre påvirkninger at vildlede eller tage modet fra ham.

                      Vi kender alle til historier om berømte mennesker som har gjort modgang til medgang, som har overvundet store hindringer således at de er blevet rige og berømte. De er de vellykkede mennesker der har brugt nederlagene som springbræt til fremgang. De er blevet forretningslivets genier. Det er Henry Ford, Thomas Edison, Andrew Carnegien, Wilbur og Orville Wrighte etc.

                      Men der findes et langt større antal mindre kendte dødelige som nægter at erkende nederlag. De nægter slet og ret at blive en i det overvældende store flertal, som kun gør lidt mere end at tjene til livets ophold og for det meste oplever elendighed, skuffelser og fiasko.

                      For mange år siden kom en ung veteran fra hæren til mig, for at snakke om job. Han fortalte mig at han var desillusioneret og nedtrygt. Det eneste han ville have ud af livet, var en madkupon, noget at spise og et sted at sove.

                      Han havde et udtryg i øjnene - en slags glasagtig stirren - som fortalte mig at han troede at alt håb var ude. Han var absolut en dygtig ung mand der var villig til at stille sig tilfreds med praktisk talt ingenting, samtidig med at han udmærket godt vidste at hvis han ændrede sin holdning, kunne han tjene formuer.

                      Der var noget ved ham, en næsten skjult gnist der fik mig til at spørge: "Hvad siger du til at blive mangemillionær? Hvorfor satse på et fattigt liv når du ligeså godt kan satse på at blive millionær?"

                      "Du skal ikke gøre nar af mig," svarede han."Jeg er sulten og behøver et job."

"Jeg gør ikke nar af dig," svarede jeg. "Jeg er helt alvorlig. Du kan tjene millioner, hvis du bare er villig til at bruge de aktiver du har."

                      "Hvad mener du med aktiver?" udbrød han. "Jeg har intet udover de klæder jeg går og står i" Efter at vi talte mere sammen, fik jeg at vide at den unge mand havde arbejdet i Fuller Brush som sælger, før han lod sig verve til hæren. Mens han var i det militære, havde han gjord køkkentjeneste og var blevet ganske god til at lave mad. Med andre ord - i tillæg til et sundt legeme og et potentielt positivt sind, bestod hans samlede aktiver i at han kunne lave mad og sælge.

                      Stort set er det selvfølgelig således at hverken salg eller madlavning kan føre et menneske ind i mangemillionærernes rækker, men denne veteran løftede sig ud af livets grå trædemølle. Han blev præsenteret for sit eget sind og mulighederne der opstod så snart han tog kontrol over dette.

                      I løbet af de to timer jeg var sammen med denne unge mand, så jeg at han forandrede sig fra at være en person som befandt sig i et hav af desperation til at blive en som tænker på muligheder. Han gjorde alt dette ved hjælp af styrken i en idè. "Hvorfor bruger du ikke din salgserfaring til at overtale husmødre til at invitere deres naboer på hjemmelavet mad, så kan du samtidig sælge gryder til dem alle?"

                      Jeg udstyrede ham med tilpas mange penge, at han kunne købe sig noget ordentligt tøj og en del gryder. Så overlod jeg ham til sig selv. I løbet af den første uge tjente han næsten 100 dollar på at sælge aluminiums gryder. Ugen efter doblede han den sum. Så begyndte han at oplære andre sælgere som arbejdede for ham, med salg af det samme køkkenudstyr. 

                      Da fire år var gået, tjente han over en million dollar om året og havde igangsat en ny salgsplan, denne plan har siden udviklet sig til at blive sin egen branche. Når båndende som binder et menneskesind brydes og et menneske bliver præsenteret for sig selv - det egentlige jeg som ikke har nogen begrænsninger - kan jeg tænke mig at helvedes porte skælver af frygt og himmelens klokker kimer af glæde!        

 

Dansk fortolkning

Flemming Hebsgaard

One2move - Biludlejning

www.one2move.com

Se mere på:

http://flemming-hebsgaard.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Flemming skriver Skriv dig op