Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs John Nielsen fra Nielco IT Forberedelse, stregkoder & koldt vejr: En fordel?

Forberedelse, stregkoder & koldt vejr: En fordel?

4.344 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 November 2010

For ikke så længe siden lancerede superiværksætteren Martin Thorborg en event, hvor han tilbyder iværksættere at fremvise deres merchandise i forbindelse med hans meget populære talkshow, Thorborgs Talkshow, for derved at give dem mulighed for noget online omtale overfor talkshowets mange seere.

Den chance måtte jeg som iværksætter simpelthen gribe.

Udfordringen var at finde på noget, som Martin Thorborg ville lægge mærke til, så det måske kunne give mit IT firma i Favrskov ved Århus en lille fordel i udvælgelsen blandt de sikkert rigtigt mange andre virksomheders merchandise.

Jeg har desværre aldrig været i Florida eller USA i øvrigt, men jeg har læst, at vejret i Florida næsten altid er lunt og dejligt, i forhold til i det kolde Danmark.

Jeg fik lavet en t-shirt i en lidt ekstra god kvalitet, så Martin måske ville lægge mærke til den, og måske endda ville finde på at gå i den igen.

Nu sagde jeg, at vejret efter sigende næsten altid er lunt og dejligt i Florida.
Det betyder jo, at der en gang i mellem kan være køligt. For at være mest mulig på den sikre side med hensyn til vejret, blev der også fremstillet en lun hættetrøje med stort set de samme tryk på, som på den kortærmede og sommeragtige t-shirt.

min blog er jeg den senere tid kommet med anbefalinger af seje apps til Android mobiltelefoner. En af de sjove og i fremtiden sandsynligvis meget brugbare apps, jeg har skrevet om, er QR Barcode Scanner.
Det ville jeg prøve at indarbejde i min gimmick på trøjerne til Martin. Så på fronten af begge trøjer blev trykt tre QR stregkoder, og på hættetrøjens ene ærme endnu en.

Martin gættede i forbindelse med sit indslag naturligvis hurtigt, at der nok ville være gemt et link til www.nielco.dk i koderne.

Men jeg gemte også andre koder. Skype-Wink

Fik du ikke mulighed for at se og skanne QR stregkoderne i Martin Thorborgs indslag, er her en gengivelse af trykket på fronten af Martins hættetrøje:

 

 

 

QR koderne virkede tilsyneladende fint, for ifølge besøgsstatistikken for www.nielco.dk kom der flere besøg fra Florida, et sted hvorfra jeg må erkende, at der ikke til dagligt kommer ret mange besøgende.

Indslaget med QR stregkoderne har sammen med anbefalingerne i min blog overbevist den lokale taxivognmand i Favrskov, Favrskov Taxa, til at indføre QR stregkoder i sine taxier. Når man er på vej til julefrokost i taxi'en, kan man lige skanne en QR kode på sin mobiltelefon, hvorefter telefonnummeret til taxi automatisk tilføjes i kontaktpersoner på mobilen. Når man så vil køres hjem fra julefrokosten i de sene nattetimer, har man jo telefonnummeret lige ved hånden. Det er en gratis service, som vognmanden Martin Godsk håber, kan give endnu en lille fordel, når der skal ringes til Taxi.

Man kan med andre ord bruge QR stregkoder rigtigt mange steder. Det er egentligt kun fantasien, som begrænser.
Jeg er i hvert fald meget sikker på, at omfanget vil vokse nærmest eksplosivt i fremtiden.

Har du en idé til en ny og anderledes anvendelse af stregkoderne, er du som altid meget velkommen til at kommenterer her i bloggen.

Jeg siger tusind tak til Martin Thorborg for muligheden og det sjove og brugbare event. Skype-Smile

Dbh.
John Nielsen

 


 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når John skriver Skriv dig op