Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs M.P Den første bakke er altid den sværeste!

Den første bakke er altid den sværeste!

1.536 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
19 July 2012

Det mener jeg, bogstaveligt talt.

Tilbage i Maj måned beslutter jeg mig for at skrotte bilen og sammen med min arbejdsmæssige livsstilsændring, følge trop med det helbredsmæssige aspekt, således at både krop og sjæl holdes fokuseret og målrettet.

Jeg køber mig en god solid mountainbike og begyndte herfra at cykle på arbejde hver dag. Der er 9 kilometer hver vej, og området er ret ujævnt. Dog er der på ruten fra og til arbejde ikke de store bakker, men jeg indrømmer gerne at jeg med et BMI tal på dengang 42 og ret mange kilo i overvægt, absolut var dårligt stillet hvis tærranet så meget som havde en lille hældning opad.

Da jeg har varierende arbejdstider, var der i anden uge efter jeg begyndte at cykle, udsigt til 3 dages stilstand, da jeg havde fri om mandagen. Jeg beslutter mig så for, at nu skulle jeg ud og bare have en helt almindelig hygge tur i mit eget tempo.

Mareridtet jeg stille og roligt kørte i møde, havde jeg ingen anelse om.

Min mål var, at jeg gerne ville prøve at køre ned af den største bakke vi havde i området, for derefter at kunne tracke topfarten via app'en "Endomondo" 

Da jeg er få kilometer fra bakken, kommer stigningen. En stigning op til 114 meter som var nødvendig for at jeg kunne gennemfører, hvad jeg havde sat mig for.

Jeg kæmper mig igennem, sved dryppende fra panden og ben der ekser af træthed. Men jeg ved, at stiger jeg af nu, eller tager en omvej, vil jeg aldrig kunne se tilbage på denne succes og bruge den som styrke i andre lignene situationer.

Endelig, jeg klarede det og toppen er nået!

Successen jeg lige havde opnået, gav min krop energi på ny og jeg udvidede ruten med over 10 kilometer, istedet for blot at tage direkte hjem. Siden da, har jeg aldrig skænket det en tanke at tage en omvej, eller undlade at stige op på jernhesten grundet træthed eller andet. For jeg har gang på gang bevist overfor mig selv, at de anstrengelser det kræver at nå toppen, i sidste ende er mange gange mere værd end skuffelsen ved at have opgivet.

Hold ud, og kæmp for dine mål.

Mit næste store cykel mål hedder "Sjælland rundt 2013" - Hvad er dit?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Michael skriver Skriv dig op