Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mikael Johnsen fra Click Film Lad kunderne fortælle om dit produkt

Lad kunderne fortælle om dit produkt

4.466 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
26 October 2012

Et meget simpelt greb i videokommunikation for virksomheder er at vise, hvad man står for frem for at fortælle det: "Show, don't tell".

Hvis man står frem og fortæller, hvor fantastisk man er, hvor god en service, man giver kunderne, så kan det let komme til at lyde hult og måske utroværdigt. Hvis man derimod viser sine kunder frem og lader dem selv fortælle, får man et helt andet resultat.

Jeg har lavet en række film for Jyske Bank, hvor kundeudtalelserne var det bærende. Formålet var at fortælle, hvordan kunder brugte nogle af bankens produkter.

Se en af de tre film nederst

Filmene er ment som tilskudsinfo, som en rådgiver f.eks kan vise en kunde under et møde. Jeg er overbevist om, at sådan en video sælger budskabet bedre, end hvis rådgiveren viste en film, hvor Jyske Bank fortæller stolpe op og ned om bankens værdier og gode kundeservice.

Så hvis du skal lave video i din virksomhed, så vis den værdi, dine kunder får. Lad dem selv fortælle. Spar på de store ord om jeres virksomheds visioner og værdier. 

Apropos kundeudtalelser, så se lige denne lille perle af den amerikanske filminstruktør Casey Neistat. Han er fantastisk. 

Show, don't tell på amerikansk

De bedste hilsner

Mikael Johnsen

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mikael skriver Skriv dig op