Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Mikael Johnsen fra Click Film Få din bedste kunde til at anbefale dig til andre!

Få din bedste kunde til at anbefale dig til andre!

2.218 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
06 March 2012

Har du en rigtig god kunde? Een der har købt et produkt eller en serviceydelse af dig og bagefter har været glad for din hjælp? Så glad at han eller hun er gået smilende ud af din forretning?

Så skal du lave en Glad-Kunde-film! Et videointerview med en glad kunde er noget af den mest effektive videomarkedsføring du kan lave. Når andre potentielle kunder besøger dit website og ser hvordan din sympatiske og glade kunde roser dig og din service til skyerne, vil det gavne din forretning. En Glad-kunde-film formidler budskabet så man let forstår hvorfor det er dig, dit produkt eller ydelse man skal vælge.

Se her et eksempel på en Glad-Kunde-film for et firma der udbringer middagskasser:

Er det ikke rart at det er kunden der fortæller om alle fordelene ved at få bragt velsmagende retter til hoveddøren? Meget mere effektivt end at høre en salgschef fra firmaet fortælle hvor fantastiske de er. Den slags opfatter vi nemlig let som pral eller salgsgas. Kundens fortælling har simpelthen en højere sandhedsværdi for os.

Tip:

  • Kunden skal vise begejstring for jeres service, ikke opremse købet i detaljer.
  • Lad videoen blive ledsaget af nogle faktuelle oplysninger om den ydelse kunden har fået, for eksempel i en lille tekst over videoen.
  • Få kunden til at godkende videoen inden du sender den ud.
De bedste hilsner
Mikael Johnsen
Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mikael skriver Skriv dig op