Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Fra syg til webshopejer Forandringer - justering og succes

Forandringer - justering og succes

923 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
17 January 2010

Det er lang tid siden, måske for lang tid. Jeg har haft for travlt - det erkender jeg.

Ovenpå det sidste 1½ års turbulens er jeg nok ved at være ovenpå igen. At miste min mor var ikke en sjov oplevelse - og det er det stadig ikke. Det ændrer ens rytme, og giver chok, og man vandrer rundt i en boble, og pludselig springer den, og så er man måske heldig at være på vej af med chokket. Reflektering er en god ting. - Hov - og tak til Martin Thorborg for alle de grin og gode indspark og los i bollerne - nuvel - jeg har fået af hans talkshow. Det er simpelthen guld - og min kæreste er også addict af los i bollerne indslagene.

Over det seneste lange stykke tid har jeg arbejdet målrettet med mig selv, med shoppen, med firmaet, PR, pleje af venner og familie og forsøgt at gøre alt til UG. Jeg må sige jeg er tilfreds med mig selv og min indsats. Jeg er glad for de ting jeg har nået, selvom jeg har måttet vælge ting fra. Min migræne og hovedpine satte i September 2009 stopper for HHX - og neurologen mener det er godt nok. Jeg fik simpelthen intet ud af det, med smerter så jeg ikke kunne følge med. Jeg læste en masse hjemme - og har da også lært noget, men må sige det mest lærerige indenfor handels- og erhvervsverdenen har været at følge aminoernes vej frem - og læse selv. Jeg faldt heller aldrig helt til i den klasse - jeg tror der var for stor aldersforskel også. Hvor end man måske gerne ville være 16 igen er jeg det ikke. Jeg sidder med min kæreste - nuvel forlovede og har hyggesøndage med vores kat og en film. Byturene er der da engang imellem - og det er ikke fordi jeg forsøger at være for gammel, grå og kedelig - for jeg har skam gået meget i byen og kridtet danse skoene :)

I 2009 har vi været på 2 af erotikmesserne med uniquelady.dk . Valbyhallen var den første - en tester, som efter omstændighederne gik rigtig godt. KB Hallen i oktober 2009 var så en stor ny ting. Jeg havde sat mig ned inden og tegnet, skrevet og regeret med en rigtig god veninde jeg havde. Forsøgte at finde ud af hvad jeg ville have ud af messen - og sørme om ikke også det stortset gik. Jeg blev mødt af en masse dejlige mennesker, og jeg havde min model, Ms. Dissolved med ud og promovere uniquelady.dk . Det var sjovt at se hvordan vi alle gik op i det - hvor ømme fødderne var efter de første to dage, og hvordan vi alle bare automatisk arbejdede sammen. Det er simpelthen et super team jeg fik sammensat der - og jeg tror min model var ret godt trækplaster. Vi fik hvertfald uddelt noget viden på hendes bekostning. :)

I kan se os herunder

Fra venstre: Ms. Dissolved, Simon (min forlovede), mig, og min webmaster og bedsteven Jonatan Beverud. (Vi er udkørte - det er sidste dag i en række af 5 med åbning kl. 14 til luk nogle dage kl. 03) :)
Billedet er venligst taget af den super fotograf Isabella Natassja Kauffmann

 

Jeg har fået job. Det fik jeg faktisk samme dag jeg stoppede på skolen. Jeg havde slet ikke forventet det ville gå så hurtigt, men jeg havde inden været til 3 jobsamtaler - og de to blev jeg tilbudt. Jeg er startet - dum dum dum - som telefoninterviewer hos Norstat ved siden af butikken. Det giver mig mulighed for at fokusere meget mere på butikken, og være hjemme når fragtmanden hver uge kommer med pakker - det var et ustyrligt stort problem før. Det har også virket positivt på kundetilgangen - jeg tror mine kunder nu føler der er en bagved der er mere nærværende og har mulighed for at fatte knoglen og hjælpe med spørgsmål. Det har hvertfald resulteret i online chat support system samt det nyeste skud på stammen - telefonsupport. Jeg har godt nok ikke fået det skudt godt af stammen endnu, men det kommer i 2010 når vi er færdige med at bygge den nye magento shop.

Jeg er blevet træt af OScommerce nedbrud. Nu kan det være nok. Vi er gået igang med at bygge ny magento webshop, som passer bedre til de nuværende behov, og som vi nemmere kan udvide. Vi er utroligt fastlåste på nuværende tidspunkt, og det er skidt når jeg gerne vil udvide med ex. artikler omkring forskellige produkter. Jeg får en del spørgsmål som er gengangere - og her kunne en artikel eller et blog indlæg om emnet være på sin rette plads.

Jeg er tilfreds som ung iværksætter. Jeg har fået en god kickstart ud i den store vide verden - og selvom jeg engang imellem må høre på folks dårlige kommentarer er jeg klar til at tage dem med hænderne fremme og hovedet højt.

En pærevælling af tanker, om en fantastisk tilværelse.

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Uniquelady.dk skriver Skriv dig op