Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Mette Glargaard Spring dine overspringshandlinger over

Spring dine overspringshandlinger over

2.178 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
24 June 2014

Jeg tror vi alle sammen gør det - laver overspringshandlinger. Som iværksætter eller lille selvstændig, kan det være problematisk, hvis vi i en travl periode ikke kan holde fokus på det der er rigtig vigtigt for vores forretning. 

Jeg har for eksempel ledere og selvstændige i forløb, hvor vi arbejder med motivation og der kigger vi på, om honningkrukken er fuld eller om det måske er sådan, at den er lidt slunken og det derfor halter lidt med energien og motivationen.

Jeg kan ikke forandre verden, hvis jeg ikke har sørget for mig selv. Jo, i en lang periode kan jeg trække på mine ressourcer og også reserverne, men på et tidspunkt løber vi alle sammen tør.

En del selvstændige tror faktisk, at deres begejstring for deres eget projekt giver dem uendelige mængder af energi og bliver meget forbavsede, når de opdager, at også de kun er mennesker, der har brug for pause, ferie, krammere, ro, fjollede serier, en tur i skoven eller andet, som er aldeles ukonstruktivt i forhold til forretningen ved første øjekast, men som genoplader batterierne og dermed også gavner forretningen.

Jeg har lavet en lille video om overspringshandlinger, som jeg håber du kan få lidt glæde af, hvis du kender det der med at du skal liiiige....

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Mette skriver Skriv dig op