Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Smykker til maend. Trendy smykker til mænd er mere og mere in.

Trendy smykker til mænd er mere og mere in.

1.679 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 September 2010

Smykker til mænd er mere populære i dag end nogensinde før. Brug herresmykker som accessories til at fuldende din gode stil.

Smykker har i lang tid været betragtet, som en modegenstand eller accessory forbeholdt kvinder. Faktum er blot, at smykker i årtier har været brugt af modebevidste mænd verden over, som fuldender stilen med enkle og maskuline herresmykker.

Faktisk går tendensen helt tilbage til dengang, hvor mennesker boede i huler og talte i uforståelige tunger. I datidens primitive samfund havde herresmykker ligeledes stor symbolsk værdi, og kunne som sådan symbolisere alt fra prestige, social status og rigdom, til skønhed og jagtkundskaber. Sådan er det delvist stadig, selvom herresmykker i højere grad end før er hvermandseje. Nogle tror fejlagtigt, at herresmykker primært handler om store, vulgære kæder og tommelfingerringe, men sådan er det ikke.

Udvalget af herresmykker er stort, og mange store navne i designbranchen kommer løbende med deres bud på, hvilke accessories den moderne mand skal bruge.

Suppler din tøjstil med moderne herresmykker

Et stilfuldt herresmykke kan fuldende din stil. Hvis du betragter din stil som et maleri, udgør herresmykkerne de sidste penselstrøg, som hæver maleriet fra flot til perfekt. Det er vigtigt du finder den helt rette balance i forhold til din garderobe. Tricket med herresmykker er nemlig, at de kun bør accentuere din stil, og ikke stjæle billedet, medmindre det er det look, du går efter.

Blandt de mest populære former for smykker til mænd er manchetter, armbånd, ringe, øreringe og halskæder. Disse smykker har oplevet svingende popularitet igennem verdenshistorien, men fælles for dem alle er, at de i dag er populære. Årsagen til populariteten skal dels findes hos skuespillere, musikere, filmstjerner og andre modeikoner, som ofte bliver set offentligt iført stilfulde og maskuline herresmykker.

Et andet populært herresmykke er armbåndsuret. Gennem tiden har armbåndsuret været et af de mest udbredte herresmykker. I dag er konkurrencen om håndleddet dog væsentligt større, på grund af udbredelsen af flotte armbånd læder, rustfrit stål og guld.

Herresmykker er tilbage

Der er slet ingen tvivl om, at herresmykker er kommet for at blive. Mænd går i højere grad end før op i deres udseende, og tendensen er kommet for at blive. Siden 1990’erne er udvalget af herresmykker steget eksplosivt, og i dag kan du finde et passende smykke uanset hvilken tøjstil du har.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når John skriver Skriv dig op