Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs NYTÆNKNING ”SUND UDEN STRESS”

”SUND UDEN STRESS”

2.343 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 June 2012

 ”SUND UDEN STRESS” er en platform under udvikling, som forventes at gå i luften i 2012!

Ideen med SUND UDEN STRESS er, at nå ud til de mange mennesker som er faret vildt i kostpyramiden og er endt i en labyrint af usund levevis, og ikke aner, hvordan de skal finde tilbage igen!

Disse mennesker er uskyldige i deres usunde valg, og det er de, fordi de har tillid til de produkter de køber. Medierne viser flotte produkter, som ser sunde og velsmagende ud, og så er de til og med billige, hvad kan man forlange mere? Billigt, er blevet et nøgleord for rigtig mange mennesker, de bruger timer på at finde de billigste produkter i reklameaviser, kører fra den ene butik til den anden, for at spare penge, men stiller ikke spørgsmål ved produktes kvalitet.

Discountbølgen har om noget fuldstændig ændret folks indstilling til ”det at købe mad”, det skal for alt i verden være billigt og fedtfattigt, og gerne kvantitet i stedet for kvalitet!

Efter ”fedthysteriet” tog sit indtog i vesten, er antallet af overvægtige personer eksploderet!
Folk troede virkelig på, at ved at fjerne fedtet fra maden, ville vi blive sunde og raske. Intet kunne være mere usandt.

Kroppen og ikke mindst hjernen ”skal” have fedt, det skal bare være det rigtige fedt, såsom fedt fra sunde olier, avocado, fede fisk, omega fedtsyre osv., men ikke animalsk fedt og transfedtsyre! Snyder vi kroppen for sund fedt, risikerer vi alvorlige følgesygdomme såsom stress, depressioner, angst anfald, forstyrrelser i hjernen som f.eks. ADHD, psykiske problemer og ikke mindst overvægt. Listen er uendelig lang.

Måske du undrer dig over hvordan man kan blive overvægtig, hvis man sparer på fedtet! Sagen er ganske enkel; hvis kroppen ”mangler” det sunde fedt, forsøger den at holde på den smule fedt den har i kroppen, også selvom det måske er usundt fedt. Hvis der stadigvæk ikke kommer fedt ind med kosten, laver kroppen fedtdepoter, som den kan tage af i dårlige tider, (de depoter er det synlige fedt på vores kroppe). Problemet er imidlertid, at kroppen aldrig får tømt sine depoter med fedt, fordi vi ikke ser manglen på fedt som én af årsagerne til overvægt og sygdom. Faktisk er det sådan, jo mere overvægtige vi bliver, desto mere sparer vi på fedtet.

Det har også vist sig, at vi risikerer at få ødelagt den naturlige tarmflora ved at spise forkert. For meget sukker giver gæring i mave- tarmsystemet, for lidt sund fedt, for meget transfedtsyre, kemi i maden, for mange hurtige kulhydrater, mangel på vitaminer, mineraler, aminosyrer, sporstoffer osv. er de store syndere. Se bare de mange kæmpe maver som puster sig op rundt omkring, det kan meget vel være en gæringsprocess i mave- tarmsystemet samt overvægt på grund af forkerte spisevaner! Det er virkelig et sørgeligt syn, og alt sammen kun i Discountbølgens navn!

I forbindelse med "fedthysteriet", har selve det at spise sundt, fået en helt anden dimension. I dag hedder det ”Light produkter”, Discount priser, Fastfood, Fedtfattigt osv., alt sammen i troen på et bedre liv!

Hele denne misforståelse omkring  hvad "sund kost og levevis" er, vil vi gerne være med til at oplyse om, og måske hjælpe dig med at ændre indstilling til, ved at lave platformen ”SUND UDEN STRESS”!

Med ”SUND UDEN STRESS” får du mulighed for at søge al den viden, indsigt, hjælp, rådgivning, osv., som du kunne ønske dig. Vi vil være der for dig, du skal bare gå ind på ”susdanmark.dk” hvor du kan blive medlem, og få nøglen til et ”Sundt liv uden Stress”!

Har du lyst til at være med i processen SUND UDEN STRESS, søger vi en person som har viden inden for nogle af følgende områder:
Naturmedicin
Stress
Overvægt
Intolerance
Fastfood
Fedtfattig kost
Light produkter
Discount bølgen
Kosttilskud
Helse
Økologi
Alternativ behandling
Sund kost og levevis

Har du lyst til at høre mere om det at være med i SUS Danmark, hører vi gerne fra dig!

Du kan kontakte undertegnede:
Marianne Lohse
my@coach-design.com
tlf: 4916 2730

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Marianne skriver Skriv dig op