Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Lykke Rix Vil du spå om det vildeste du når i 2011?

Vil du spå om det vildeste du når i 2011?

1.770 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
09 November 2010

Succes defineres ikke alene af at have en vild vision, mindre kan også gøre det. Så længe du er motiveret. 

Jeg afsluttede endnu en mentorgruppe i sidste uge efter 5 måneders mentoring og udvikling af 5 spændende forrretninger. De havde alle forskellige udfordringer, men jeg hæftede mig ved særligt én oplevelse, da vi sluttede i onsdags. Én af deltagerne havde haft meget svært ved at vælge fra - og for den sags skyld til - i sin konsulentforretning. I onsdags fik vi så endelig fundet formlen.

Én af opgaverne i onsdags var worksheetet Spåkonen. Her skulle de spå om fremtiden og ét af spørgsmålene lød:"Hvad er det vildeste du har opnået i 2011"? Det kunne fornævnte deltager ikke svare på, simpelthen fordi hun primært koncentrede sig om, hvad hun skulle i dag og i morgen.

Og pludselig gik det op for mig, at det var én af hendes udfordringer. Hun kunne ikke slå ud med armene og tænke stort og det gjorde, at hun ikke rigtig kunne motiveres til at lave det forholdvis omfattende arbejde, som det er at udvikle og optimere sin forretning. Der var ingen gulerod. Så det brainstormede vi på og jeg skal love for, at hun derefter fik julelys i øjnene og motivationen ind under huden. 

Derfor skal du finde balancen mellem handling i dag, proces og målet i fremtiden. Du lever i dag og det er i dag du kan tage skridtene, ikke om en uge, for selv om vi legede spåkone, så det er en umulig øvelse i det virkelige liv. Men føler du dig umotiveret, så tjek lige om du har et inspirerende mål at arbejde hen i mod, en vision eller en drøm. Noget du ønsker at skabe og som ikke lige ligger indenfor din rækkevidde de næste tre måneder. Det kan ændre din forretning - og din dag i dag.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lykke skriver Skriv dig op