Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Lykke Rix Hvordan går det med prioriteringen?

Hvordan går det med prioriteringen?

1.887 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 November 2010

Nu er det snart 14 dage siden jeg introducerede den meget enkle planlægningsstruktur "prioritér de fem vigtigste ting".

Så nu er spørgsmålene: 

* prøvede du det af?

* virkede det - bare lidt?

* gør du det stadig?

Måske svarer mange af jer ja til det første spørgsmål, det andet spørgsmål er en smagssag - og lidt en vanesag, men det helt centrale i dette blog-indlæg er, hvad du svarede på det tredje spørgsmål. For er du allerede stoppet med at prioritere de fem vigtigste ting hver dag, så har du ikke givet metoden en reel chance for at virke. 

Omvendt vil jeg skynde mig at tilføje, at hvis du har "glemt" at prioritere i denne uge, så er det ganske naturligt. Det handler om at gå fra "talt" viden til "tavs" kunnen, eller med andre ord at integrere prioriteringen som en vane i din hverdag. Og det kræver vedholdenhed, disciplin og fokus. Og så kræver det, at prioriteringen gør bare den mindste forskel, så du forbliver motiveret. Alt det til sammen er, hvad jeg kalder momentum. 

Og momentum skal der til, hvis prioritering skal blive en del af din hverdag. Hvis du skal skabe struktur og overblik og sørge for at tage de vigtigste skridt hver dag, er der mange veje til Rom. Med eller uden Teamly (som jeg forresten stadig selv bruger hver dag og er begejstret for), så er prioritering af de fem vigtigste ting en ganske enkel metode. Og det er godt at starte ud med små overskuelige skridt. Og så er det godt at minde sig selv om aftalen, enten ved at skrive det ind i sin kalender eller altid starte dagen, eller endnu bedre aftenen før, med prioriteringen.

Faldt du af hesten, så op igen. Giv det en chance til. Jeg er sikker på det kan gøre en forskel i din forretning. Og er du stadig i gang, så bliv ved, resultaterne er ikke synlige fra dag til dag, men de skal nok komme. Og husk så, de gængse tre uger, som det siges at det tager at ændre en vane, er en myte. Det tager nok nærmere 3 måneder at automatisere en handling eller skabe en ny vane. 

Lad mig endelig høre om dine erfaringer. 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lykke skriver Skriv dig op