Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Lundsby Åbenbaring på Arctic Evening – Spar 50 % på dine webapps

Åbenbaring på Arctic Evening – Spar 50 % på dine webapps

1.238 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
25 June 2009

I går var jeg med til Arctic Evening der er et koncept hvor startups kan komme og pitche deres ideer overfor venture kapilister og andre startups.

Det var en rigtigt god oplevelse, at være med til. Der var utroligt mange spændende folk der har gang i en masse fede projekter. Man kunne ikke undgå at havde mere energi med derfra, end man havde da man ankom.

Det blev også til et gensyn med en medstuderende fra DTU, der er i gang med at lave en super sprød social gaming platform til iPhone 

Jeg mødte også en gammel bekendt, der var med i Hoist der ser også rigtigt lovende.

Der var rigtigt fedt at se de forskellige pitches, ideerne var rigtigt gode og de forskellige talere var stort set alle super til at formidle deres budskab. Faktisk er jeg ret sikker på at jeg selv, havde klart det værste indlæg.

Jeg stod og fablede om Photoshop integration, iterative processer og værdien af et platform uafhængigt komponent marked. Om en bedre fordeling af opgaverne imellem kommunikationsfolk og webudvikler. Om hvordan vores produkt udover at gøre udviklingen væsentligt billigere også nærmest automatisk medføre et bedre resultat. Om platform-as-a-service og Freemium modeller.

Der var et tydeligt udtryk af ligegyldighed i stort set alle tilskuernes øjne. Det ramte dem overhovedet ikke.

Hvad gik galt? Tænkte om som gal, på vej hjem i bilen. Jeg har leveret snesevis præsentationer af vores produkt, til designere, reklamefolk, udviklere, bestyrelse m.m. og de var alle uden undtagelse gået rigtigt godt, men denne gang floppede jeg totalt. Tidligere havde jeg haft en powerpoint at holde mig til, her var det bare nogle få minutters tale uden powerpoint.

Så slå det mig, og det gjorde faktisk lidt ondt. For jeg blev så ærgerlig over den kæmpe chance, jeg lige havde forsplidt.

Jeg skulle bare havde sagt at vores produkt kunne spare dem for 50 % af deres udviklingsomkostninger.

Så havde alle lyttet. Sagen er langt de fleste publikummer var iværksættere, der enten havde brugt eller søgte penge til at udvikle en webbaseret tjeneste. Hvis jeg havde fortalt dem, at de kunne spare halvdelen så havde deres øre været sylespidse. Så havde de tænkt hvordan eller kan det nu også passe, men de havde været interesserede og trøstige for at få mere at vide om os og vores produkt.

Så næste gang jeg skal tale for folk der har kendskab til processerne i webudvikling, så siger jeg bare at vores produkt gør at de kan lave eller få lavet deres ting på den halve tid og til den halve pris.

Derudover skal jeg havde noget erfaring i at tale til større forsamlinger, men mon ikke et medlemskab af JCI kan hjælpe mig på vej der.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lundsby skriver Skriv dig op