Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Lundsby En gratis webshop til iværksættere

En gratis webshop til iværksættere

1.768 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
08 September 2008

Jeg startede for noget tid siden, en tråd hvor jeg ærgrede mig over hvor mange af de helt små webshops, der har aldrig rigtigt bliver til noget på pga. for små opstartsbudgetter.

Formålet var at finde ud af om der var interesse for et gratis for iværksættere koncept, og hvordan betingelserne for sådan et koncept skulle se ud.

Ud fra tråden, blev vi i EasyFlow enige om at det var en rigtigt god ide, som vi ønskede at prøve af. Der var ikke rigtigt nogen modvilje, imod at gøre det til at krav, at iværksætteren skulle sørge for Dankort betaling på shoppen, samtidigt blev det fastsat at shoppen var gratis indtil der var en månedlig omsætning på 5000 kr., eller der er gået et år.

I første omgang, for at prøve konceptet af, giver 100 webshops gratis til iværksættere på Iværk08. Det har allerede resulteret i en del mails, fra folk der ikke kunne komme til messen, men rigtigt gerne vil havde en gratis webshop. Fedt med den forhåndsinteresse.

Det er vores håb at besparelsen bliver investeret i markedsføring, design, dankort etc. for på den måde at øge chancen for at det bliver en succesfuld webshop.

F.eks. hvis man ikke selv kender en webdesigner, kan man med fordel købe en af vores designpakker. Et almindeligt design koster 5.000 DKK, og udarbejdes af en vores professionelle design partnere.

På messen vil det være muligt at møde en af vores designpartnere, nemlig Martin Tygsen som mange sikkert kender fra Amino. Martin har yderligere indvilliget i at udlodde en design pakke i vores messe konkurrence.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lundsby skriver Skriv dig op