Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Halleluja for blogging

2.060 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
07 March 2011

For kun 2-3 måneder siden var blogging lukket land for mig. Jeg delte nok den opfattelse, at blogging var noget med mode eller som en af mine bekendte sagde: sådan noget med nogle kvinder, der skriver om deres liv. Og ikke et ondt ord om det, for dem er der endog mange rigtig gode blogs om og med, og mange af dem utroligt velskrevne. Men den helt store overraskelse kom, da det gik op for mig, at der ligger en hel verden åben med masser af dygtige mennesker, der deler rundhåndet ud af al deres viden på deres blogs. Og skulle man have troet den med kvinderne, så kan jeg melde op på, at i hvert fald halvdelen af de blogs, jeg følger, er skrevet af mænd.

At skrive på mine blogs både her på Amino og på Projektledelsen har både været nemmere og sjovere end jeg havde regnet med, men den helt store bonus har altså været at følge andres skriverier og kunnet komme i dialog med dem. Jeg er blevet orienteret og har fået viden om ting, jeg dels kan bruge aktivt i min forretning, jeg har opsnuset trends hurtigere end nogensinde før, jeg har kunnet søge hjælp, når noget driller, og jeg har i det hele taget fået mange sjove oplevelser ud af det. Og det er selv om mine blogging oplevelser hovedsagligt er af faglig karakter.

Jeg kan godt forstå, hvis de mere etablerede medier ryster lidt i bukserne over udviklingen, for når man følger den mange gange overfladiske dækning af nyheder, man oplever der, så er det sjovt at opdage, at man tit får mere interessante vinkler på samme nyheder serveret via blogs.

Er man ny i blogging verdenen, så kan jeg kraftigt anbefale at starte her på Amino, for her er samlet en mængde af de dygtigste folk man kan forestille sig. Ekspertbloggerne dækker mange af de områder, man kunne tænkes at have brug for som iværksætter. Jeg har også haft stort udbytte af at begynde at følge nogle af mine yndlingsbloggere på Twitter, fordi jeg der er blevet tippet om endnu flere blogs, der har været interessante for mig. Og på den måde får man opbygget en hel liste over steder, hvor man kan holde sig opdateret.

Hvad er dine erfaringer med blogging?

 

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lise skriver Skriv dig op