Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Luxusfælden 2 - din chance

2.788 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
04 May 2011

Min virksomhed har haft et godt første kvartal. Det synes jeg skal fejres så jeg ringer og får et godt tilbud hos en luksuskro i Munkebo. Jeg takker ja og inviterer folk. Dagen efter får jeg en mail med at værelserne desværre er solgt til nogle andre... (jeg ringer naturligvis til dem - og nej det var ikke en joke, blot en kombination af arrogance og rod i bookingerne).

Og det er den bedste nyhed for iværksættere. Dem der skal kæmpe for at komme op. Dem der er sultne - og derfor tager sig af deres kunder (prøv fx. hotel Avenue på Åboulevarden i Kbh - det drives af en kvindelig ejer som ved hvad service er). Det er din bedste chance. Alle de fede og satte og magelige som succes har gjort arrogante kan du out-performe. Det er paradokset - at luksus ofte medfører dårlig service fremfor god. Man betaler mere og får mindre... Er det ikke en drømme-konkurrent for dig?  (men husk ikke at falde i samme grøft når du selv er blevet veletableret og succesfuld på markedet ;-)

Hvis der var noget jeg lærte af Jens Moberg i samarbejdet om Mission Ledelse - så var det lyt til kunderne, lyt til kunderne, lyt til kunderne! Altid. Den dag du stopper hermed er du begyndt at lukke din forretning.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Tune skriver Skriv dig op