Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Lars Bachmann Selvfølgelig kan det lade sig gøre

Selvfølgelig kan det lade sig gøre

1.755 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
31 March 2009

Min søster ringede for et par måneder siden, og sagde at hun havde en ide jeg skulle hjælpe hende med. Hun vil lave et online magasin skrevet til gravide, af gravide. Hun er er selv gravid, og har en datter på knap et år. Umiddelbart lød det til at være en rigtig god ide, men som far til en knægt på 3 år, og med et par tvillinge piger på vej (var der nogen der sagde duplicate content?), så ved jeg at der findes mange gode sider på nettet som henvender sig til samme målgruppe.

Det lod hun sig ikke skræmme af, og holdt fast i at hun ville have gang i sådan et online magasin. Og nu skal man jo heller ikke give op på forhånd, bare fordi der er konkurrence, så jeg lavede en løsning til hende som hun selv kan administrere, og da min søster er tidligere sælger og kan snakke ørene af en døv, så gik der heller ikke længe for hun ringede til mig og sagde at nu havde hun en aftale med den og den webshop som ville sponsorere gavekort til konkurrencer, og hun havde fået kontakt til nogle professionelle jordemødre som gerne vil besvare spørgsmål fra læserne, og hun havde formået at skaffe en masse andre gode kontakter.

Jeg ved selv hvor svært det kan være at sparke gang i et website eller forum, så jeg må indrømme at jeg blev en smule overrasket over hvor mange mennesker hun har formået at skabe kontakt til allerede, og som dagene går, bliver jeg mere og mere sikker på at hun nok skal drive det til noget og få succes med det.

Men det jeg egentlig ville med dette indlæg var blot at komme med en lille morale om at hvor der er vilje er der vej, og at man ikke skal give op på forhånd bare fordi konkurrencen er hård.

Det er lidt ligesom historien om brumbassen der ikke kan flyve. Hvis man ofte får at vide at noget ikke kan lade sig gøre, så tror man til sidst på det, men det er vigtigt at man en gang imellem tager en chance og springer ud i nogle projekter, også selvom alle andre siger at det ikke kan lade sig gøre.

Hvis der er nogen der er interesseret så kan i se siden her: www.hjertelyd.dk

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Lars skriver Skriv dig op