Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Kvinder og teknik?

1.081 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
28 January 2013

  • Ved du hvilken platform eller hvilket program, din hjemmeside er bygget på?
  • Har du overblik over og indblik i, hvor du tilføjer nyt eller sletter gammelt indhold på din side?
  • Hvem har i virkeligheden "nøglerne" til din butik (læs: hjemmeside)?

 

Kvinder Online.

Jeg oplever gang på gang at mine kunder ikke rigtigt ved hvordan deres hjemmeside egenligt er bygget op.

Hvilken platform det er lavet på? Er det en wordpress side, One.com eller andet cms system?

Eller har en eller anden (som du nu ikke længere har kontakt med) bygget den op i f.eks. Dreamweawer og det er derfor ikke bare lige sådan at rette dit indhold?

 

Kvinder og teknik = Kvinder og Business.

Lidt (eller meget) provokerende kan man fristes til at sætte lighedstegn mellem det forhold og kendskab du har til din hjemmeside og dit forhold generelt til din business.

Hvor alvorligt tager du dig selv og din business?

Ville du bare lade hvem som helst have nøglerne til din fysiske butik?

Ville du stille dig tilfreds med ikke at vide, hvordan du skulle få skiftet dine vare og interiør ud, hvis din hjemmeside var en fysisk butik?

Nej vel.

Hvis det drejede sig om en fysisk butik, så ville du garanteret vide præcist hvor dine nøgler var, hvem der havde gang til butikken og hvordan du fik skiftet ud på hylderne!

 

Du behøver ikke klare det hele selv.

At have indblik i og vide bare det mest grundlæggende om hvordan din hjemmeside er bygget op, betyder ikke at du skal fixe det hele selv. Det kan du sagtens få andre til.

Men det betyder, at du skal vide hvilket system, din hjemmeside er bygget op i og hvad dine adgangskoder er.

Så kan du nemlig nemt og hurtigt få den online hjælp, du ønsker. Og du undgår at skulle starte helt forfra med nye hjemmesider igen og igen, fordi du (endnu) en gang, ikke lige gad at sætte dig ind i det.

Ligesom du ikke behøver at lave al bogføringen selv, men er nødt til at have en grundlæggende forståelse og et godt overblik over din virksomhedsøkonomi for at have en succesfuld virksomhed (der bliver ved med at være en succes), ligeledes er du nødt til at få et overblik over, hvordan din hjemmeside er bygget og hvem eller hvad der skal til for at forny dine varer og indhold.

 

Det du skal vide er...

Hvem er din host / dit webhotel? Altså hvor "ligger" din hjemmeside henne? F.eks. kunne det være unoeuro.com, one.com, dandomain.dk

Hvordan er din side lavet / bygget op? F.eks. kunne det være i et cms systen som  Wordpress, Bricksite, One.com, Wix, Joomla. Eller måske i et program som dreamweawer eller lignende.

Hvor har du dine koder? Her mener jeg alle de koder du modtog, da du fik oprettet din side. Du fik højst sandsynligt en mail fra din host (se ovennævnte) med koder. FIND DEN!

Har du styr på de 3 punkter, er du rigtig langt og har nu endnu bedre styr på din online business end du havde for 5 minutter siden.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Betinna skriver Skriv dig op