Amino Ekspertblog

Blog om a-kasser og dagpengeregler for selvstændige

Tid – det vi har for lidt af???

16. juni 2017 | 410 Visninger | 2 kommentarer
Hvor mange stjerner giver du? :

Amino Ekspertblog

Krifa Erhverv

Blog om a-kasser og dagpengeregler for selvstændige

Kan tiden forlænges? Næh! – der gives ikke forlænget spilletid til din hverdag. Alle har vi 24 timer i døgnet. Oftest bestemmer vi dog selv, hvad vi bruger tiden på. Kodeordet hedder prioritering. Hør her et brugbart input om at styre sin tid.

De fleste selvstændige kender det. Tid er der for lidt af. Du bliver fanget i krydsfeltet mellem driften af din virksomhed, familiens forventninger og legemets fysiske behov for hvile. Er der en løsning?

En nøgle er at styre din tid

Kan man nå mere på den samme tid med forholdsvis enkle midler? Ja, siger Jens Fogh, partner og chefkonsulent ved ”Nye visioner”.

Er du en af dem der kender til dette at din planlægning af arbejdsopgaver i din virksomhed stykkes sammen af mange små brikker. Et puslespil at få alle input koordineret.

  • Noget fremgår af den håndskrevne to-do-liste.
  • Andet findes i din kalender.
  • Bunken af papir på skrivebordet gemmer på flere opgaver.
  • Noget findes som indholdstunge mails i din inbox.
  • Gule post-its på din skærm eller bilens instrumentbrættet er andre krav til din dag.

Tænk nu hvis ændring af små vaner kunne skaffe dig et bedre overblik – og dermed mere tid.

Brug 24 minutter og 15 sekunder på at lytte til gode råd - hør den inspirerende podcast med  Jens Fogh: Få styr på tingene

Se også en anden spændende og gratis podcast med inspiration til dit arbejdsliv – vælg blandt flere end 100   her

Læs også


Kommentarer

gabrielsnowden1  den 17-06-2017 kl. 17:01

Hej Læsere,

Hvis du er desperat for et kontantlån, er det her, hvordan du får hjælp. Vi tilbyder kontanter lån gennem vores Jeg har brug for et lån presserende program. Det er en simpel låneansøgning, og du kan blive godkendt til samme dag kontant, hvis din situation er godkendt med det samme. Vores kontantlån er for alle, herunder personer med dårlig kredit eller som er blevet opført på sort. Vi kan tilbyde dig et kontantlån, alt hvad der kræves, gælder online. Undlad at stresse, brug bare. Vi har leveret kontantlån til alle typer mennesker med en række kreditscorer og økonomiske baggrunde. Din kredit bør ikke være en faktor for at forhindre dig i at ansøge om et af vores kontante lån i dag. Ansøg nu og få godkendt straks for det kontante lån, du har brug for gennem vores Jeg har brug for et lån hurtigst muligt program i dag

Hvem er berettiget til at søge om vores lån?

Vi har været i stand til at levere tusindvis af mennesker i meget forskellige økonomiske situationer med kontante lån. Vi gør dette ved at gennemgå der tilfælde og finde dem et kontantlån, der virker. Hvis du har været sortlistet og har brug for et lån hurtigst muligt, skal du søge. Ansøgningsprocessen er helt gratis og vil ikke tage dig længe overhovedet. Uanset hvor lav din kredit score er, eller hvor dybt din gæld går, er du altid berettiget til at blive godkendt. Det er op til dig at tage de to minutter for at fuldføre vores låneansøgning.

Du er velkommen til dette firma i dette firma Vi giver personlige lån og erhvervslån til en rentesats på 3% only.Loan fra $ 2,000.00 USD til $ 5000,000 USD Hvis du har brug for et lån til din virksomhed, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt til Behandle din ansøgning ok.

Kontakt os via denne email: (franciscoloansinvestment@gmail.com) for mere information.

Med venlig hilsen

Hr. Francisco andres

MD / CEO

Er kommentaren brugbar? 1 1
Jan Vindum Fredensborg  den 20-06-2017 kl. 08:57

Din kommentar forekommer mig irrelevant til dette emne. Et desperat forsøg på salg

Er kommentaren brugbar? 1 0
 

Tilføj en kommentar

 

 
For at holde spammere ude, fortæl os hvad er: ni + syv =
Husk Mig

Få besked når der kommenteres (Log ind for at få tilsendt mail)
 

Om denne blog


Få besked når Krifa Erhverv skriver


Krifa Erhverv på nettet

En a-kasse med mange fordele

Vi tror, at du som iværksætter gerne vil arbejde under trygge rammer og bruge din energi på din forretning. Så er Krifa Erhverv for dig. Vi kender de udfordringer, du kan stå med som iværksætter.

Når du vælger os, får du en a-kasse, der er meget mere end dagpenge. Vi hjælper dig med at lykkes og få god arbejdslyst.

Besøg vores website 

Bliv medlem af vores gruppe på LinkedIn


Seneste kommentarer