Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Krifa Erhverv Spring ud, spring ud – på dine skæve ben …

Spring ud, spring ud – på dine skæve ben …

2.008 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
03 November 2016

De kolde, glatte trin, der fører mig op på 3-metervippen. Den bleggrønne belægning på vippen. De rystende knæ og sitrende tæer. Hovedet fyldt af paniktanker. Langt, langt under mig den gennemsigtige vandoverflade. Jeg springer nu. Nej, jo … måske – bare jeg turde …

 

Mange iværksættere står der på vippen – tør jeg springe. Det kan være så svært at tage det første skridt. Holder min idé? Den økonomiske risiko. Succes eller fiasko. Bekymringer og katastrofetanker, der får den konsekvens, at du står der på et ben på vippen. Tør jeg springe?

En hel uge med iværksætteri
I uge 46 er der iværksætteruge. Over hele landet får du mulighed for at snuse til livet som selvstændig og samtidig blive klogere på, hvad det indebærer og har af fordele og ulemper.

                                                              

Mange arrangementer løber af stablen, og de henvender sig både til iværksættere og virksomheder, der vil vækste. Du kan her se, hvad der arrangeres i løbet af ugen.

 

Ud over de fysiske arrangementer bliver der afholdt online-undervisning: Du kan sidde hjemme ved din skærm og blive klogere på start af selvstændig virksomhed, neuromarketing eller LinkedIn. Mulighederne er mange. Se disse onlinemuligheder her.

Om iværksætterugen
Iværksætterugen fra den 14. til den 17. november bliver arrangeret af Erhvervs- og Vækstministeriet og er en del af Global Entrepreneurship Week, som 150 lande deltager i. I år er ugens tema digitalisering. Det er et fremragende tiltag, som iværksættere og selvstændige bør tjekke ud. Du risikerer at blive klogere.

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Jan skriver Skriv dig op