Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Mig kulturen

1.041 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
15 December 2009

Kim Kampp´s julekalender den 15. december.

Faktum er, at verden er i konstant forandring, og i dag ser man en divergering i en offline og online verden på mange områder. Specielt et område, fik mig dog til at tænke lidt tanker i den forgangne uge. Vi har alle en personlighed, og i den verden eller verdner vi befinder os i, møder man ofte forskellige personligheder udtrykt i en online og offline version, hvilket i sig selv danner grobund for en række udfordringer for den enkelte og vores samfund som helhed, da disse ofte ikke er sammenlignelige.

Hvorvidt det er et problem eller ikke, er det nok kun fremtiden der vil kunne svare på. Man ofte støder man på personer, der ofte har en fremdriftig personlighed i en online verden, hvor de er enormt til stede og lever i øjeblikket på diverse reaktioner for alt lige fra Twitter, Messenger til Facebook, og når selv samme person så møder op i den offline verden, er det uden samme karisma og tilstedeværelse, til stor forundring for de involverede deltager.

Måske er tendens, at vi alle bliver mættet i en af de to verdner, og derfor ubevidst satser på ene frem for den anden. Eller også er det udtryk for et større behov for at være signifikant, som udtrykkes bedre og mere tilgængeligt i en online verden, der ikke stiller samme krav og konsekvenser. Dog udfordres det af, at vi alle sammen har samme behov i den offline verden for at mødes og skabe et tillidsfuldt forhold til hinanden, og hvis dette ikke dyrkes og trænes, udtrykkes det for nogle i en mere eller mindre ”skjult” identitet foran skærmen.

Hvorvidt dette vil blive mere udtrykt i fremtiden, eller om man vil se en sammensmeltning eller modtrend på den fremskredne online tilstedeværelse i form af et behov for at være offline i perioder, bliver enormt spændende at følge og være en del af, specielt hvis vi er opmærksomme på de udfordringer, det skaber.

Keep Swinging

Kim Kampp

I kampp´ens hede #38

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op