Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Du er dommeren!

866 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
02 December 2009

Kim Kampp´s Julekalender 2. december

Når det er juletid, er det også ensbetydende med en masse besøg og samvær med venner, bekendte, kollegaer og folk fra nær og fjern. Mange gange forbundet med en masse historier og spørgsmål, om hvorledes det går og ikke går. ”Hvordan har du det”, eller ”hvordan går det” – er en mere eller mindre slidt frase her i juletiden.

Men hvordan definerer du dig selv!

Hvem bedømmer om du er vellidt eller ikke?, hvem bedømmer om du har succes eller ikke?, hvem bedømmer om det går dig godt eller ikke? – Hvem er den store dommer?

Du er dommeren over dig selv!

Du angiver dine egne grænser, du definerer dit eget værd. Du er den der i sidste ende definerer dig selv. Hvem du er, hvad du laver og har, og hvad du har til formål at opleve hvert eneste øjeblik.

Nogle mennesker definerer sig selv ved, hvor mange penge de har eller tjener, og nogle på, hvor smukke og ungdommelige de er. Nogle ud fra hvor godt de passer på deres børn, og nogle baserer det på, hvor meget magt og respekt, de har!

Men hvad sker der, når vores ungdom og skønhed er borte? Når vi mister vores hår, får rynker og mister vores tænder? Hvad sker der, hvis vi mister vores forretning eller job, og den velstand, vi har arbejdet så hårdt på at opbygge? Hvad sker der, når børn eller andre, vi er så vant til at tage os af flytter?

Hvad sker der, når det, vi definerer os selv ved, er taget væk fra os?

Desværre bevirker det ofte, at mange udvikler en form for angst, vrede og depression. Mange mister deres selvopfattelse og føler sig værdiløse.

Årsagen er, at mange ofte definerer sig selv ud fra noget eller nogen, der befinder sig udenom dem selv, hvilket i de fleste tilfælde vil blive taget væk fra dem på et eller andet tidspunkt. Hvis noget er taget væk fra dig, brug det som en styrke til at vise dig selv, at du er mere end det.

Du er meget mere end dit hår, din krop, end de penge og ejendele, du har akkumuleret, end din status og de mennesker du er omgivet af, og langt mere end, hvad du laver og ved. Du må ikke være bange for dig selv, og lad være med at gemme dig bag selvdefinerede mangler.

Det er først når du definer dig selv ud fra, hvem du virkelig er. - Et perfekt smukt væsen, som ikke behøver at bevise, at enhver har sit værd, at du vil give dig selv lov til at have alt det, du nogensinde har ønsket.

Det bedste ved det hele er, at vi godt ved, hvordan det føles, vi har blot glemt det i et stykke tid.
Da vi blev født, havde vi ikke behov for at vise verden, at vi var velkomne og værdige til dens accept.

Vi er alle født perfekte, vi glemmer det blot en gang i mellem.


Keep Swinging

Kim Kampp

I kampp´ens hede #32



Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op