Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?

Elevator pitch

1.963 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
13 September 2009

Tak til Amino og de andre sponsorer for en super messe.…

”Jeg selv sagde hunden” fik stort set besøgt de fleste stande, med en masse ny inspiration, kontakter og information i bagagen. Super fedt med de forskellige scener, workshops med mere, det at gøre deltagerne på messen ”aktive” virker super ikke mindst på mig selv.

Spændende er det at møde en masse iværksætter i forskellige afskygninger, og høre hvad de laver, og om man kan bruge hinanden. Dette får mig dog til at tænke lidt over hvor vigtigt det er for en selv og andre iværksætter at have sin ”Elevator pitch” klar! En elevatorpitch er en mikro ”salgstale” på 30 sekunder, man har indøvet, som ligger på din rygrad og som beskriver hvem du er, hvad du laver, din ide, projekt, fordele for kunden, og slutter med en indledning til at høre mere om den person, du taler med.

I mange tilfælde bliver det noget kludderet noget men får fortalt, eller bliver fortalt, og det er svært at finde rede i hvem personerne er, og hvad de vil med deres produkt, ide e.l., medmindre man har sat 5-10 min af til at spørge ind til det.

En elevator pitch er en fremragende metode til at give et billede af en selv, virksomhed, produkter, ideer e.l. på en troværdig og kortfattet måde, uden at man behøver at trætte lytteren samtidig med at man sikre at få sine vigtigste budskaber ud.

Rigtig god søndag og ser frem til ”Iværk&Vækst 10”

”Keep swinging”

Kim Kampp

I kampp´ens # hede 24

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Kim skriver Skriv dig op